Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Verschuren heren boots

2 producten

  1. Verschuren 2570 366
    € 299,95 inkl. MwSt
  2. Verschuren 2570 367
    € 299,95 inkl. MwSt
Verschuren heren boots

2 producten

Verschuren heren boots

Kwaliteitsschoenen met Verschuren heren boots

Op zoek naar kwaliteitsschoenen dan zit u goed met Verschuren heren boots. Deze schoenen fabrikant komt uit Nederland. Het Brabantse Loon op Zand om precies te zijn. Het is een ambachtelijke schoenen fabrikant en dat merkt u aan alles. De heren boots van Verschuren worden nog steeds met de hand gemaakt en zijn daardoor erg origineel te noemen. U wilt gezien worden met Verschuren schoenen, omdat ze zo modieus en trendy zijn. Eenmaal Verschuren in huis en u wilt ze niet meer kwijt. Daar zijn de meeste klanten van ons het over eens.

 

Onze collectie Verschuren heren boots

Als u een bezoekje brengt aan onze webshop dan ziet u dat wij drie verschillende modellen heren boots van Verschuren aanbieden. De kleuren die wij beschikbaar hebben zijn bruin, blauw en zwart. De uitvoering van de boots zijn in suède en hebben een extra brede pasvorm, namelijk de K leest. Daarnaast hebben de boots een rubberen loopzool en een uitneembare voetbed en voering van speciaal leer. U wilt uiteraard dat de boots lang meegaan en daarom raden wij het aan de boots te impregneren met Collonil Carbon Pro spray.

 

Plaats vandaag uw order

Wordt u blij van de Verschuren heren boots? Wij zijn dat wel en maken het mogelijk om alle drie de modellen zonder verzendkosten naar u te versturen. Naast dat de verzending gratis is bieden wij u ook 14 dagen de bedenktijd aan. Dat voor het geval u er niet tevreden mee bent. Maar eerlijk gezegd kunnen wij dit niet voorstellen, want eenmaal Verschuren schoenen in huis en u wilt ze niet meer kwijt. Daarnaast maken wij het ook mogelijk om u achteraf te laten betalen, wel zo makkelijk.

Contact WhatsApp