Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Vespa herenschoenen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vespa herenschoenen: net zo stijlvol als de bekende scooter

Wist u dat het ontwerp van Vespa herenschoenen geïnspireerd is door de iconische scooter? Met deze sneakers gaat u altijd modieus de deur uit. En net als de scooters, zijn ze ook van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd is een paar Vespa sneakers veel beter te bekostigen dan een volledige scooter en wij zijn blij dat we deze in ons assortiment hebben kunnen opnemen. Kiest u voor Vespa, dan kiest u voor stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Daarbij zijn er maar weinig sneakers met een soortgelijke uitstraling als deze.

Onze Vespa herenschoenen

Wilt u investeren in een paar mooie Vespa sneakers, dan bent u niet de enige. Wij hebben een ruim assortiment om een keuze uit te maken. Er zijn een aantal minder opvallende en eenvoudige sneakers, zoals de zwarte Pop sneakers en de groene Freccia modellen. Wilt u een sneaker die meer in het oog springt, dan kiest u voor de knalblauwe Vespa Pop gemaakt van textiel of de witte Vespa Festival sneaker. Uiteraard zijn deze allemaal voorzien van het herkenbare Vespa logo. De pasvorm is normaal en het voetbed kan worden verwijderd.

Uw Vespa’s bestellen

De keuze voor Vespa herenschoenen is gemakkelijk gemaakt en deze bestelt u uiteraard via onze webshop. U profiteert dan van een gratis retourzending en de optie om achteraf te betalen. Bestellingen vanaf 50 euro worden ook gratis verzonden. Met uw nieuwe Vespa sneakers gaat u net zo trots de deur uit als met een schitterende Vespa scooter.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp