Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vespa Heren Sneaker

Vespa heren sneakers zijn net zo cool als de scooter

Houdt u van de stijl van Vespa scooters, dan moet u onze collectie Vespa heren sneakers eens bekijken. Het ontwerp van deze sneakers is geïnspireerd door de iconische scooter en dat betekent stijlvol en stoer. Het bekende logo van Vespa is ook op de sneakers afgebeeld. Wij hebben een ruim assortiment Vespa sneakers waar u vast een keuze uit kunt maken. Voor ons is het een eer om deze schoenen aan te kunnen bieden aan onze klanten. We zijn er zeker van dat u er net zo enthousiast van wordt als wij.

Onze collectie Vespa heren sneakers

We hebben twee Vespa modellen in onze collectie en dat zijn de Pop sneakers, de Festival sneakers en de Freccia sneakers. De Pop sneakers van Vespa zijn gemaakt van textiel en verkrijgbaar in het zwart en knalblauw. De Freccia sneakers zijn wat traditioneler en groen en grijs. Deze hebben een klassieke ronde teen en een detail op de achterkant. De Festival sneaker die wij aanbieden is zomers wit met donkerblauwe details. Alle sneakers hebben een normale pasvorm en bij veel modellen kan het voetbed worden verwijderd. U plaatst er gemakkelijk uw eigen zooltje in.

Snel aan uw voeten

U bestelt uw Vespa heren sneakers uiteraard bij ons, want dan profiteert u van een snelle aflevering en krijg u de mogelijkheid om achteraf te betalen. Verzending is gratis vanaf 50 euro en retourzending is ook kosteloos. We geven u 21 dagen de tijd om daar een beslissing over te maken.

Contact WhatsApp