Shop New Arrivals!

Xsensible heren veterschoenen

3 producten

  1. Xsensible SWX3 30073.2 293
    € 209,95 inkl. MwSt
  2. Xsensible SWX3 30073.2 327
    € 199,95 inkl. MwSt
  3. Xsensible SWX3 30073.2 003
    € 209,95 inkl. MwSt
Xsensible heren veterschoenen

3 producten

Xsensible heren veterschoenen

Xsensible heren veterschoenen: Stijlvol en goede stabiliteit

Op zoek naar de beste Xsensible heren veterschoenen? Bij Vabottischoenen.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles van het merk Xsensible in het assortiment opgenomen, omdat wij u willen voorzien van hoogwaardige kwaliteit. Want dat is waar dit merk voor staat. Comfort, kwaliteit en te allen tijde een goede lichaamshouding. Door naar de verschillende mogelijkheden te kijken heeft u altijd de beste keuze en is een bestelling zo geplaatst.

Xsensible heren veterschoenen in meerdere modellen

De Xsensible heren veterschoen is een schoen komt in meerdere kleuren. Zo kunt u kiezen voor een volledig zwarte schoen of juist met een grijze zool. Ook is er een donkerbruine versie te vinden. De sneaker is voorzien van een speciale zool. Deze rubberen zool zorgt voor een goede balans, waardoor uw lichaamshouding te allen tijde gezond is. Daarnaast is er een voetbed van leer, welke eruit gehaald kan worden. Uw steunzolen kunnen er dus gewoon in gelegd worden, waardoor er nog meer stevigheid aan uw voeten geboden wordt. Comfort is waar u uiteindelijk voor gaat.

Stevigheid snel in huis

Wilt u Xsensible heren veterschoenen online kopen? Dan hoeft u uw favoriete kleur en maat maar aan te klikken en de bestelling in het winkelmandje te plaatsen. De rest wijst zich geheel vanzelf. U vult de gegevens in en rondt de betaling af. Wij zorgen dan dat u de schoenen snel in huis heeft en weer van veel stabiliteit kunt genieten. Uw wandelingen gaan nooit meer hetzelfde zijn wanneer u deze schoenen aan uw voeten heeft.

Contact WhatsApp