Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Arche enkellaarsjes

Arche enkellaarsjes

Wie aan het Franse merk Arche denkt, denkt aan kleur. De collectie van het Franse merk kenmerkt zich door het brede kleurenpallet naast de standaard zwarte en bruine schoenen. Door meer kleur te gebruiken kunt u ook een betere match creëren met sommige outfits. Een ander kenmerk is het moderne design waar eenvoud de boventoon voert. Door ook gebruik te maken van moderne technieken in combinatie met handwerk, worden de vormen en contouren zodanig vormgegeven dat het tot een perfecte pasvorm leidt. We zien dit ook terug in de mooie Arche enkellaarsjes.

Arche enkellaarsjes met optimaal draagcomfort

Ook de materiaalkeuze draagt bij aan een hoog draagcomfort. Zo is de zool gemaakt van pure Hevea melk die met de hand gegoten worden. Deze 100% latexzool zorgt voor een prima demping en flexibiliteit. Het soepele Europese leer en de zachte water- en krasbestendige nubuck maken de schoen ook ideaal voor dagelijks gebruik. Ervaar het comfort van de Arche enkellaarsjes en bekijk de collectie in de webshop van Vabotti. Hier kunt u het perfecte paar uitkiezen om te combineren met uw outfit(s).

Online bestellen Arche enkellaarsjes

De Arche enkellaarsjes van Arche bestelt u snel en eenvoudig vanuit de webshop van Vabotti. Wij kunnen snel leveren afhankelijk van het moment dat de bestelling geplaatst wordt. Doet u dat voor 17:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Indien er meer haast bij is geboden dan kunt u kiezen voor Same Day Delivery voor een meerprijs. Indien u de bestelling dan voor 11:00 uur plaatst, dan kunnen we het nog dezelfde dag verzenden naar een adres in Nederland.