Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Australian schoenen boots

Australian boots

Het merk Australian kwam op in de Jaren 90 met een kledinglijn voor tennissers (de naam is ontleend aan het feit dat de toptennissers in die tijd Australiërs waren). Al snel werd het merk ook geliefd buiten het tennisveld. De stoere look van de schoenen gaan goed samen met de kwaliteit van de schoenen. Australians kunnen namelijk wel tegen een stootje en gaan dan ook lang mee. Het merk is populair onder zowel jongeren als ouderen. Wat veel mensen misschien niet weten, is dat het merk zijn oorsprong, ondanks de naam, in Nederland heeft. Misschien dat door het lange Nederlandse volg Australian ook grote maten biedt, tot wel schoenmaat 50. Ook bij Vabotti kunt u schoenen van dit merk bestellen zoals de stoere Australian boots.

Australian boots: Combinatie van comfort, kwaliteit en stijl

De Australian boots zijn ideaal voor dagelijks en actief gebruik. Of u nu de natuur in trekt of door de stad trekt, de Australians geven u optimaal comfort. Ze zorgen er door hun stoere stijl ook voor dat u gezien mag worden. Als slogan gebruikt het merk ‘casual met een vleugje fashion’. Het merk wilt een product bieden dat het beste aansluit op de wensen van de man. De robuuste schoenen zijn gemaakt van de beste soorten leer en duurzame materialen. Door het uitneembare voetbed kunt u het comfort verder naar eigen wens verbeteren. Elk seizoen komt Australian weer met een nieuwe collectie die opgedeeld is in Everyday, Rough, Smart, Style en Heritage. Zo biedt het voor elk type man en voor elk soort gebruik een perfecte schoen. Kies uw favoriet en bestel via de Vabotti webshop.

Online bestellen Australian boots

Bestel uw Australian boots via de Vabotti webshop en profiteer van onze snelle levering. Bestelt u voor 17:00 uur dan wordt het dezelfde dag no meegegeven aan onze vervoerder. Niet snel genoeg? Kies dan voor Same Day Delivery en de schoen wordt ook nog dezelfde dag nog geleverd indien voor 11:00 uur besteld (binnen Nederland).

Contact WhatsApp