Shop New Arrivals!

Australian sneakers

4 producten

 1. Australian Odyssey 15.1598.02 EDE
  € 169,95 inkl. MwSt
 2. Australian Clint 15.1614.01 B6V
  € 159,95 inkl. MwSt
 3. Australian Osaka 15.1581.02 SIJ
  € 169,95 inkl. MwSt
 4. Australian Odyssey 15.1598.02 D97
  € 169,95 inkl. MwSt
Australian sneakers

4 producten

Australian schoenen sneakers

Australian sneakers

Het van origine Nederlandse merk Australian kwam midden jaren negentig met tenniskleding op de markt. De naam verwijst ook niet naar het land waar het ontstond maar werd gekozen omdat de toptennissers midden jaren 90 uit Australië kwamen. In eigen land nam Australian een vlucht toen het ook vrijetijdskleding lanceerde. Het merk werd omarmd door de gabber-scene die toen opkwam en in 1998 hun hoogtepunt kende. De schoenen waren mateloos populair door de losse fit en het ademende vermogen. Tegenwoordig is het merk onder een brede laag van de bevolking populair omdat het comfortabele kleding is van hoge kwaliteit. De robuuste schoenen gaan lang mee en zien er ook nog goed uit.

Australian sneakers collectie

De sneakers collectie is opgedeeld in verschillende lijnen te weten: Everyday, Rough, Smart, Style en Heritage. Zo hebt u schoenen voor dagelijks gebruik (everyday), voor de meer sportieve outdoor activiteiten (rough) of voor een wat nettere casual look (smart en style). De Heritage collectie is een ode aan de start van het merk en biedt een schoen dat geïnspireerd is op de tennisschoen van aleer. Waar u ook voor gaat, u haalt een schoen in huis dat comfort met kwaliteit combineert met daarbij een vleugje fashion. Bestel ze in de Vabotti webshop.

Online bestellen Australian sneakers

Bestellen van uw Australian sneakers is heel eenvoudig via e Vabotti webshop. Wanneer u voor 17:00 uur bestelt, kunnen we uw sneakers nog dezelfde dag aanbieden aan de bezorger. Levering op dezelfde dag is ook mogelijk met onze Same Day Delivery optie. In dat geval dient u wel voor 11:00 uur uw bestelling te hebben geplaats en het afleveradres dient zich in Nederland te bevinden.

Contact WhatsApp