Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veterlaars

Blackstone veterlaarzen

Het stoere karakter van de schoenen van het Nederlandse merk Blackstone komen misschien wel het sterkst naar voren in de veterlaarzen van dit merk. Zo vindt u in dit segment bijvoorbeeld grove doorgestikte zolen van Goodyear, leren voering en veters. Dit zorgt er allemaal voor dat de schoenen een robuust uiterlijk hebben. De schoenen zijn geschikt voor bijna elke type gelegenheid. Zo kunt u de brogues van dit merk ook onder een net pak dragen om het outfit net even een stoerder randje te geven. Uiteraard zijn er nog meer modellen van Blackstone veterlaarzen te verkrijgen via de webshop van Vabotti.

Blackstone veterlaarzen collectie

Of u nu voor een zwart, bruin of groen model gaat; ze hebben allemaal een goede fit en worden gemaakt van hoogwaardig, en waar mogelijk duurzaam, materiaal. Echte vaklui maken de schoenen met de hand wat ervoor zorgt dat u altijd op een hoge kwaliteitsschoen kunt rekenen van dit merk. We hebben zowel dames- als herenschoenen in het assortiment. Kies een paar Blackstone veterlaarzen dat aansluit op uw smaak en geef uw outfit een meer uitgesproken stijl. Bestellen doet u eenvoudig via de webshop van Vabotti.

Online bestellen Blackstone veterlaarzen

Indien u een comfortabel paar Blackstone veterlaarzen bestelt voor 17:00 uur dan kunt ze vaak de volgende dag al gaan inlopen. Bestellingen voor 17:00 uur geplaatst, worden namelijk dezelfde dag nog verzonden. Wilt u vandaag al op pad op uw nieuwe veterlaarzen? Bestel dan voor 11:00 uur en kies voor Same Day Delivery. Dan wordt het dezelfde dat nog op uw afleveradres binnen Nederland afgeleverd.

Contact WhatsApp