Bekijk de SALE, met minimaal 40% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Blundstone schoenen

 1. Blundstone 1448 Black
  € 195,00 inkl. MwSt
 2. Blundstone 550 Walnut
  € 189,95 inkl. MwSt
 3. Blundstone 1615 Dark Olive
  € 169,95 inkl. MwSt
 4. Blundstone 500 Stout Brown
  € 179,95 inkl. MwSt
 5. Blundstone 500 Stout Brown
  € 179,95 inkl. MwSt

Blundstone schoenen

Blundstone

Blundstone schoenen

Blundstone is een Australisch merk met een geschiedenis die al in 1870 start. Sinds die tijd heeft het merk zich ontwikkeld tot een wereldwijd schoenenmerk dat niet meer weg te denken is uit het hedendaagse straatbeeld. De Blundstone schoenen staan bekend om hun draagcomfort en prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het merk ook verschillende design awards gewonnen en is het design van hun Chelsea schoenen iconisch en vaak geïmiteerd.

Blundstone schoenen collectie

De Blundstone schoenen worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Duurzame ontwikkeling op agrarisch, industrieel en commercieel vlak zijn belangrijk voor het merk. Dit houdt in de praktijk in dat er gebruik gemaakt wordt van recyclebare materialen bij zowel de schoenen als verpakkingen. Om een zo laag mogelijke ‘footprint’ te hebben bij het produceren van de schoenen, wordt het gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen tot een minimum beperkt. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met SPS: Schock Protection System dat voor een vermindering van schokken van tenminste 33% zorgt. Zo hebt u minder snel last van vermoeidheid en worden rug, benen en voeten ontlast. In het Blundstone assortiment vindt u verschillende schitterend vormgegeven schoenen met perfecte pasvorm.

Blundstone schoenen online bestellen

Kies uw favoriete Blundstone paar en geniet van het mooie design en het loopcomfort. Wanneer u uw paar voor 17:00 uur bestelt dan stelt dat ons in staat het dezelfde dag nog mee te geven met de vervoerder. Nog eerder kan ook. Bij Vabotti bieden we ook een Same Day Delivery optie voor een meerprijs. Indien u in dat geval voor 11:00 uur bestelt dan kunnen we het dezelfde dag nog bij u laten afleveren (mits in Nederland).