Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Blundstone chelsea boots

 1. Blundstone 1448 Black
  € 189,95 inkl. MwSt
 2. Blundstone 150 Classic Anniversary
  € 189,95 inkl. MwSt
 3. Blundstone 550 Walnut
  € 179,95 inkl. MwSt
 4. Blundstone 500 Stout Brown
  € 169,95 inkl. MwSt
 5. Blundstone 500 Stout Brown
  € 169,95 inkl. MwSt
 6. Blundstone 1615 Dark Olive
  € 159,95 inkl. MwSt

Blundstone chelsea boots

Blundstone chelsea boots

Blundstone Chelsea

Blundstone is een Tasmaans merk met een ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot 1870. Inmiddels is het uitgegroeid tot een merk dat tot de top van de wereld behoort. Blundstone is bekend vanwege het hoge draagcomfort van hun schoenen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook op het gebied van design is Blundstone vooruitstrevend en heeft het al diverse design-awards ontvangen. Blundstone schoenen zijn gericht op dagelijks werk en comfort, zoals de Blundstone Chelsea modellen.

Blundstone Chelsea collectie

De Blundstone Chelsea schoenen zijn een icoon in de collectie van Blundstone en het design is direct te herkennen. Door de lussen zijn de schoenen eenvoudig aan en uit te trekken. Het model zorgt voor een perfecte fit. De Chelseas van Blundstone zijn verkrijgbaar in leer en suede. In de webshop van Vabotti vindt u modellen voor heren, dames en kinderen. De schoenen zien er niet alleen schitterend uit maar zorgen ook voor uitzonderlijk draagcomfort. Dat komt door het Shock Protection System dat door Blundstone werd ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat schokken voor minstens 33% worden opgevangen bij het lopen en dat resulteert in minder vermoeidheid bij het staan en lopen. Voor mensen met orthopedische problemen in de onderrug, benen en voeten is dit een uitkomst. De Blundstone Chelsea schoenen bestelt u eenvoudig via Vabotti.

Blundstone Chelsea online bestellen

Plaatst de bestelling van uw Chelsea schoenen voor 17:00 uur en we verzenden het nog dezelfde werkdag. Wilt u het loopcomfort van de Blundstone Chelsea dezelfde dag nog ervaren? Kies dan voor Same Day Delivery. In dat geval kunt u het dezelfde dag nog verwachten mits voor 11:00 uur besteld (en met afleveradres in Nederland).