Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blundstone schoenen laarzen

Blundstone laarzen

Bent u toe aan een nieuwe set laarzen? Bekijk dan zeker de Blundstone laarzen in het assortiment van Vabotti. Blundstone is een Australisch merk dat uitgegroeid is tot een van de grootste merken in de wereld. Niet alleen bepalen hun designs vaak het straatbeeld, de schoenen staan ook bekend voor hun hoge draagcomfort en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Vabotti vindt u verschillende modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo hebben we schitterende Blundstone laarzen waar u zeker mee gezien mag worden.

Blundstone laarzen collectie

De Blundstone laarzen zien er schitterend uit en in onze webshop vindt u vele verschillende modellen. Naast het mooie design zijn de laarzen ook voorzien van SPS Max Comfort. Dat zorgt ervoor dat het grootste gedeelte van de energie die vrijkomt bij het lopen, wordt opgevangen en afgevoerd door de schoenzool. Waar de hiel in de schoen neerkomt, komt ook de meeste energie vrij en daarom wordt daar geavanceerd schokabsorptiemateriaal voor gebruikt. Op de laarzen van Blundstone kunt u daarom langer lopen zonder dat u last ondervindt in rug, benen en voeten. Zo hebt u ook minder snel last van vermoeidheid. Ook wanneer u veel moet staan, zorgt de ergonomisch ontworpen teenveer voor minder problemen in onderrug, benen en voeten.

Online bestellen Blundstone laarzen

Ervaar ook het mooie design en het hoge draagcomfort van onze Blundstone laarzen en bestel uw paar vandaag. Doet u dat voor 17:00 uur dan heeft u het in de regel de volgende dag al in huis. Sneller kan ook indien u voor Same Day Delivery kiest en voor 11:00 uur bestelt. In dat geval wordt uw bestelling dezelfde dag nog geleverd (binnen Nederland).

Contact WhatsApp