Shop New Arrivals!

Ca'shott enkellaarsjes

2 producten

 1. Ca Shott 24208 Olive
  -50%
  Ca Shott 24208 Olive
  € 169,95 € 84,95 inkl. MwSt
 2. Ca Shott 18327 60
  -50%
  Ca Shott 18327 60
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
Ca'shott enkellaarsjes

2 producten

Ca Shott enkellaarsjes

Ca Shott enkellaarsjes: subliem in hun eenvoud

Ca Shott enkellaarsjes zijn ontworpen naar Deens design en dat ziet u. De eenvoudige vormgeving maakt ze niet minder mooi, maar verrijkt juist het design. Daarbij hebben al deze laarsjes zowel klassieke als moderne kenmerken, en brengen ze deze succesvol samen in een uniek design. U herkent deze enkellaarsjes dan ook uit duizenden. Kiest u ze niet om het ontwerp, dan kiest u ze wel om het comfort en de kwaliteit. Ca Shott gebruikt de beste materialen en technieken om een laars te maken waar u echt jaren heerlijk op loopt.

Ca Shott enkellaarsjes bij Vabotti

Wij hebben een interessant aanbod Ca Shott enkellaarzen waar u vast een mooi paar tussen vindt. De pasvorm van deze laarzen is normaal en ze worden gemaakt in alle standaard maten. Ca Shott biedt verschillende modellen aan, zoals stoere laarzen, Chelsea boots en stijlvolle laarzen. Ze zijn te krijgen met of zonder hak en in verschillende kleuren. Er is vast een paar enkellaarsjes dat aan uw eisen voldoet.

Uw bestelling plaatsen

Als u eenmaal besloten heeft welke Ca Shott enkellaarsjes u wilt bestellen, is het tijd om deze te bestellen. Doet u dat hier, dan heeft u ze al heel snel aan uw voeten. Aflevering is gratis en wordt vaak de dag erna al uitgevoerd. U kunt bij ons ook achteraf betalen, als dat uw voorkeur heeft. Gemakkelijker kan het bijna niet en wij weten zeker dat u lang plezier zult hebben van deze kwalitatieve, eenvoudige en comfortabele Ca Shott laarsjes.

Contact WhatsApp