Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ca'shott sandalen

Ca’Shott sandalen

Het Deense merk Ca’Shott Copenhagen streeft naar creatieve praktische oplossingen in een Deens design. Het merk is eigentijds maar volgt daarbij een eigen concept dat niet per seizoen aangepast wordt. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardig Italiaans materiaal dat door Portugese vaklui wordt verwerkt tot schitterende moderne schoenen met een Deens design. De stevige minimalistische schoenen hebben ook een hoog draagcomfort. Het merk is ook buiten Kopenhagen erg populair en te vinden in leidende modezaken in Europa. U vindt ze daarom ook in de Vabotti webshop. Bekijk bijvoorbeeld eens de zomerse sandalen.

Collectie Ca’Shott sandalen

Voor een zomers paar sandalen van hoge kwaliteit heeft Ca’Shott een collectie met heel veel keuze. Uiteraard zijn veel sandalen ook in knallende zomerse kleuren en prints te verkrijgen. Kies voor platte sandalen of met hak. De sandalen hebben vaak leuke vrouwelijke details waardoor het een vrolijke en verfijnde look krijgt dat het prima doet op het strand of boulevard. Uiteraard zijn de sandalen ook van de beste materialen gemaakt en door vaklui vervaardigd voor optimaal draagcomfort. Bestel uw favoriete paar sandalen voor de zonnige dagen via de website van Vabotti.

Ca’Shott sandalen online bestellen

Om snel naar buiten te kunnen met uw Ca’Shott sandalen, bestelt u voor 17:00 uur zodat we uw bestelling nog dezelfde dag kunnen versturen. Wilt u ze vandaag nog in huis hebben? Kies dan voor Same Day Delivery. Doet u dat voor 11:00 uur dan kunt u ze vandaag nog verwachten. Het afleveradres dient wel in Nederland te zijn gevestigd. Voldoet u aan deze voorwaarden dan kunt u het draagcomfort van de schitterende sandalen van Ca’Shott nog dezelfde dag ervaren.