Bekijk de SALE, met minimaal 40% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Candice Cooper schoenen

  1. Candice Cooper Rock D5007
    € 199,95 inkl. MwSt
  2. Candice Cooper Rock D5018
    € 199,95 inkl. MwSt
  3. Candice Cooper Rock D7118
    € 199,95 inkl. MwSt

Candice Cooper schoenen

Candice Cooper

Candice cooper schoenen

Candice Cooper is een Italiaans merk dat niet van compromissen houdt. Zo zijn de schoenen niet alleen hip om te zien maar is het draagcomfort ook uitmuntend. Candice Cooper maakt dan ook gebruik van de beste materialen en vaklui die van deze materialen schitterende handgemaakte schoenen maken. Het leer wordt met de hand geverfd waardoor geen paar hetzelfde is. Zo loopt u altijd op een uniek paar schoenen. U kunt de Candice Cooper schoenen uiteraard gewoon bestellen via de Vabotti webshop waar we verschillende modellen voor u klaar hebben staan.

Candice Cooper collectie

Candice Cooper maakt schoenen voor zelfverzekerde vrouwen maar wie op dergelijke schitterende schoenen loopt voelt zich natuurlijk automatisch zelfverzekerd. De schoenen laten zich eenvoudig combineren met een sportieve outfit of maak een chique outfit net even meer casual. De stoere schoenen maken vaak gebruik van studs en het zachte kalfsleer zorgt voor optimaal draagcomfort. In de webshop vindt u vele verschillende modellen zodat u altijd een paar vindt dat volledig aan uw smaak voldoet. Trakteer uzelf ook op een schitterend paar Candice Cooper schoenen en bestel ze via de Vabotti webshop.

Candice Cooper schoenen bestellen

Door de snelle levertijden kunt u snel van uw Candice Cooper schoenen genieten. Voor bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, geldt dat ze dezelfde dag nog worden verzonden. U kunt ze dan vaak de volgende dag verwachten. Wilt u niet wachten en de schoenen nog dezelfde dag ontvangen? Bestel dan voor 11:00 uur en kies voor onze Same Day Delivery optie. Dan ontvangt u uw bestelling nog dezelfde dag.