Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Bootie

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Clarks boots

Clarks is de grootste producent van schoenen voor dagelijks gebruik. Meer dan 50 miljoen paar worden er jaarlijks verkocht. Dit gebeurde niet van de een op de andere dag. Clarks ontstond al in 1825 en werd opgericht door de broers Cyrus en James in Street in het Engelse Somerset. Het bedrijf is daar nog steeds gevestigd maar heeft inmiddels verschillende verkooppunten in 35 landen waaronder de Vabotti webshop in Nederland.

Clarks collectie

Clarks heeft een geschiedenis van innovaties. Zo begon het in 1825 met een baanbrekende schoen van schapenhuid en introduceerde het later de eerste schoen die naar de voet gevormd was. Ook de halve maten voor kinderen kwam van dit merk. Tegenwoordig vindt er veel research plaats naar de voet en hoe de schoen daarvoor de beste ondersteuning kan geven. Dit resulteert in schoenen waar echt over nagedacht is en die een hoog draagcomfort bieden.

In de collectie van Clarks hebben we zowel dames- als herenschoenen in vele verschillende modellen en kleuren. De meest iconische schoen uit de collectie is ongetwijfeld de Clarks desert boot, een icoon uit de jaren 50 dat nog steeds erg populair is.

Clarks collectie online bestellen

Voor welk model u ook kiest, u heeft uw paar Clarks snel in huis wanneer u via de Vabotti webshop bestelt. Bij onze standaard verzendingsoptie wordt het dezelfde werkdag meegegeven aan de bezorgdienst indien u voor 17:00 uur uw bestelling plaatst. Plaatst u deze voor 11:00 uur en kiest u daarbij voor Same Day Delivery dan kunt u het nog dezelfde dag thuis verwachten!

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp