Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Clarks desert boot

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Clarks desert boot

Het merkt Clarks is de grootste schoenenproducent ter wereld wat schoenen voor alledag betreft. Maar liefst 50 miljoen paar schoenen worden er elk jaar verkocht van dit merk. Clarks begon in 1825 met een slipper van schapenhuid wat voor die tijd baanbrekend was. Het innovatieve denken zette zich voort in bijvoorbeeld de eerste schoen die naar de voet was gevormd. Ook de halve kindermaten komen van Clarks. De meest iconische schoen van Clarks is ongetwijfeld de Clarks desert boot. U vindt die uiteraard ook in de webshop van Vabotti.

Clarks desert boots in suède en leer

De Clarks desert schoen was hip tijdens de introductie in 1950 en is op de dag van vandaag nog onverminderd populair. Het ontwerp van Nathan Clarks heeft de tand des tijds uitstekend doorstaan en bewijst dat de schoen een tijdloos design heeft. Door de neutrale kleuren combineert het ook nog steeds prima met de mode van vandaag de dag. De schoenen zijn ook te herkennen aan de bekende crêpe zool. In onze webshop vindt u verschillende kleuren en uitvoeringen van de Clarks desert boot in suède en leer.

Clarks desert boot online bestellen

Een bestelling plaatsen voor deze iconische schoen is bijzonder eenvoudig via de Vabotti webshop en u heeft de schoen snel in huis. Bestelt u voor 17:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Voor klanten die niet kunnen wachten op hun desert boot is er ook de mogelijkheid om de schoen dezelfde dag nog te ontvangen. Bestel in dat geval voor 11:00 uur en kies voor Same Day Delivery als verzendoptie.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp