Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Clarks Veterschoen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Clarks veterschoenen assortiment

Clarks is een merk met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1825 toen de broers Cyrus en James in Street in het Engelse Somerset een slipper van schapenhuid maakten. De innovatieve slipper was het startschot voor verschillende andere innovaties tijdens de jaren die volgende. Vandaag de dag staat het merk bekend om hun kwalitatief hoogwaardige schoenen en draagcomfort. Zo kwam dit merk ook met de eerste schoen die gevormd was naar de voet. Er wordt vandaag de dag ook onderzoek gedaan hoe de voet belast wordt gedurende dag zodat Clarks daar letterlijk een passend antwoord voor kan bieden. Bekijk de collectie in de Vabotti webshop. Daar vind u o.a. de Clarks veterschoenen. Elke veterschoen van Clarks begint met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Het merk combineert traditioneel handwerk met moderne technologieën om tot een schoen te komen die al uw wensen weet aan te vinken.

Collectie Clarks veterschoenen

Op het gebied van de Clarks veterschoenen hebt u de meeste keuze voor zowel dames als heren. Het enorme aanbod aan stijlen zorgt ervoor dat u altijd een paar vindt dat voldoet aan uw wensen en eisen. Vele modellen zijn ook in een ruimere breedtemaat te vinden voor personen met iets bredere voeten zodat het comfortabeler loopt en niet begint te knellen.

Clarks veterschoenen online bestellen

Hebt u een paar Clarks veterschoenen gevonden dat uw goedkeuring kan wegdragen? Bestel dan vandaag nog. Doet u dat voor 17:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog en heeft u het in de regel de volgende dag al in huis. Kiest u voor Same Day Delivery dan kunt u de schoenen voor 11:00 uur bestellen en worden ze dezelfde dag nog geleverd.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp