Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Collonil Bescherming
  1. Collonil Carbon Pro spray
    € 15,99 inkl. MwSt
  2. Collonil Metallic spray
    € 9,99 inkl. MwSt
  3. Collonil Exotic spray
    € 6,75 inkl. MwSt
Collonil Bescherming

Bescherming

Collonil Bescherming

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw schoenen, dienen deze goed verzorgd te worden en dat begint bij het kiezen van het juiste verzorgingsproduct. Bij Vabotti hebben we de beschermingsproducten van Collonil waarmee u uw schoenen op effectieve wijze kunt beschermen zodat ze langer mooi blijven. De Collonil sprays bieden bescherming tegen vuil en vocht zodat die de schoenen niet aantasten. Het is daarbij nodig de schoenen regelmatig te voorzien van de beschermlaag (1x per twee weken bij dagelijks gebruik). Het is van belang om de schoenen eerst schoon te maken alvorens u de betreffende spray aanbrengt. Zo hecht het materiaal goed en is de bescherming optimaal.

Collonil sprays voor alle materialen

In onze webshop vindt u kleurloze sprays die voor alle materialen geschikt zijn. Ook hebben we een spray speciaal voor suède die wel een kleur bevat zodat de kleur weer wat terugkomt wanneer deze wat valer is geworden. De sprays van Collonil maken gebruik van carbon-technologie. Het zorgt ervoor dat na het aanbrengen van de spray vocht niet in de schoenen kan trekken. Waterdruppels en vuil glijden zodoende van de schoen af. Ondanks dat het vocht niet de schoen binnen kan dringen, wordt de ademende werking van het leer of suède niet tenietgedaan.

Collonil bescherming sprays online bestellen

Bestel de Collonil bescherming sprays eenvoudig via de webshop van Vabotti. Door onze snelle levertijden heeft u de sprays snel in huis en kunt u ook uw schoenen van een geavanceerde beschermlaag voorzien. Zo hebt u langer plezier van uw schoenen en blijven ze er langer mooi uitzien.