Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Elvio Zanon schoenen

5 producten

 1. Elvio Zanon 6101X nero
  -50%
  Elvio Zanon 6101X nero
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 2. Elvio Zanon 6201X Fuxia
  -50%
  Elvio Zanon 6201X Fuxia
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 3. Elvio Zanon 5501X Cuoio
  -50%
  Elvio Zanon 5501X Cuoio
  € 135,00 € 67,95 inkl. MwSt
 4. Elvio Zanon 5501X Nero
  -50%
  Elvio Zanon 5501X Nero
  € 135,00 € 67,95 inkl. MwSt
 5. Elvio Zanon H0104 X Rosato
  -50%
  Elvio Zanon H0104 X Rosato
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
Elvio Zanon schoenen

5 producten

Elvio Zanon schoenen

Elvio Zanon schoenen

Voeg een beetje glamour toe aan uw garderobe door een paar schoenen van Elvio Zanon te bestellen. Elk model is bijzonder stijlvol; een echte Italiaanse schoen van topkwaliteit. De spannende eigentijdse schoenen zorgen ervoor dat u zich heel vrouwelijk voelt en zijn ideaal voor vrouwen die niet bang zijn om een statement te maken. Hoewel het merk nog jong is, is de kennis en passie die in het maken van de schoenen wordt gestoken al generaties oud. De Zanon-familie is een echte schoenenmakersfamilie zoals u dat vaker vindt in Venetië. Het schoenmaken wordt hier echt als een ambacht uitgevoerd waarbij de vaardigheden van generatie op generatie wordt doorgegeven. De schitterende Elvio Zanon schoenen vindt u uiteraard ook in de webshop van Vabotti.

Elvio Zanon schoenen collectie

De schoenen van Elvio Zanon zijn in vele verschillende modellen te verkrijgen die er allemaal uniek uitzien. U kunt daardoor echt voor een paar gaan dat uw eigen stijl het beste tot uiting laat komen. De kwaliteit van elke schoen is gegarandeerd door het hoogwaardige en zachte leer en de vakmensen die de schoenen vervaardigen. In het assortiment vindt u o.a. pumps, sandaletten, laarzen, slippers en booties. Neem geregeld een kijkje in het assortiment voor nieuwe modellen. Hebt u uw favoriete paar gevonden? Bestel dan eenvoudig online via onze webshop.

Online bestellen Elvio Zanon schoenen

Om zo snel mogelijk te kunnen genieten van het zachte leer en de schitterende designs, plaatst u uw bestelling voor 17:00 uur zodat we het dezelfde dag nog kunnen verzenden. In dat geval kunt u de bestelling vaak de volgende dag al in huis hebben. Een snellere optie is ook mogelijk, daarbij ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag. Bestel in dat geval voor 11:00 uur en kies voor de Same Day Delivery optie.

Elvio Zanon schoenen; Stijl & kwaliteit

Op zoek naar een schoen die stijl combineert met kwaliteit? Dan hoeft u niet verder te kijken dan het Italiaanse merk Elvio Zanon. We horen u denken: een Italiaans schoenenmerk met een naam als Elvio Zanon? Dat moet wel goed zijn! En het is misschien een cliche, maar in het geval van Elvio Zanon is dit ook zeker het geval. De schoenen van Elvio Zanon zijn gemaakt door een schoenenmaker die bij wijze van spreken in een schoenenfabriek is geboren. Zijn voorouders hielden zich al druk bezig met het maken van schoenen en Elvio is een man die de familienaam absoluut in ere houdt. Elk model dat uit zijn schoenenfabriek komt mag er absoluut zijn, wat er ook de reden van is dat Vabotti Schoenen deze modellen in het assortiment voert.

Italiaanse klasse van Elvio Zanon

U wilt toch ook wel eens een keer een schoen dragen die niet lijkt op de schoenen waar de rest van Nederland al in rondloopt? Bekijk dan eens onze Elvio Zanon damesschoenen op onze webshop. Hier ziet u in een oogopslag wat u van het merk kunt verwachten. We kunnen u garanderen dat het u geen moment zal spijten dat u dit heeft gedaan. Per slot van rekening is Elvio Zanon één van de topmerken die wij op onze site verkopen. En als u heeft gezien welke fantastische schoenenmerken wij allemaal verkopen, dan weet u dat dit een hoge aanbeveling is!

Elvio Zanon kopen bij Vabotti Schoenen

Bent u na het bekijken van onze Elvio Zanon collectie overtuigd van de kwaliteit van dit merk? Dan moet u weten dat een bestelling van de schoenen van dit merk bij onze webshop snel is gemaakt. U kiest eenvoudig het model en de maat, evenals eventuele andere opties, en vult uw persoonlijke gegevens in. Nog even uw betaalgegevens aan ons doorgeven en de bestelling is al klaar. U kunt er daarbij voor kiezen om ons de bestelling veilig naar u op te laten sturen, of om deze bij een van onze fysieke winkels op te komen halen. In dat geval is het uiteraard mogelijk de schoenen ook nog te passen voor u tot aanschaf overgaat.

Contact WhatsApp