Shop New Arrivals!

Floris van Bommel bootschoenen

2 producten

  1. Floris van Bommel Dekki 02.01
    € 209,95 inkl. MwSt
  2. Floris van Bommel Dekki 02.03
    € 209,95 inkl. MwSt
Floris van Bommel bootschoenen

2 producten

Floris van Bommel schoenen bootschoenen

Floris van Bommel bootschoen: De ideale schoen voor deze zomer

Het kan wel eens lastig zijn om in de zomer het juiste paar schoenen te vinden. Floris van Bommel komt met een prefect model voor deze zomer: de Floris van Bommel bootschoen. Een klassiek model met de typerende vetersluiting en stiksels in een modern jasje. Deze casual herenschoenen zijn ideaal om te combineren met uw favoriete zomerkleding. Met deze schoen kiest u voor een vrijetijdsschoen met stijl. Zoals u van Floris van Bommel mag verwachten zijn ook de bootschoenen een product van kwaliteit met bijzondere details zoals gekleurde veter, bijzondere zolen en prints. Alle schoenen worden ontworpen door de creatieve Floris van Bommel zelf.

Collectie Floris van Bommel bootschoenen

Waar van Bommel bekend staat om haar klassieke bruin leren bootschoen heeft Floris van Bommel in haar collectie meer casual bootschoenen voor heren. De Floris van bootschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Om uw outfit compleet te maken zijn er ook bijpassende Floris van Bommel riemen beschikbaar die uit hetzelfde materiaal gemaakt zijn als de schoenen. Op deze manier maakt u uw outfit helemaal compleet. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw Floris van Bommel bootschoenen is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste onderhoudsproducten.

Bestel uw Floris van Bommel bootschoenen online bij Vabotti

Bij Vabotti bent u aan het juiste adres voor de kwaliteit heren schoenen van Floris van Bommel. Heeft u in onze grote Floris van Bommel collectie een keuze kunnen maken voor een Floris van Bommel bootschoen? Bestel deze dan eenvoudig online in de Vabotti webshop. Bij Vabotti streven wij ernaar om u te beste service te kunnen bieden. Zo kunt u een Floris van Bommel bootschoen bestellen met de service Same day delivery. U bestelt ’s ochtends de schoenen en diezelfde avond heeft u de Floris van Bommel bootschoenen al in huis.  

Contact WhatsApp