Van Bommel schoenen is Vabotti geworden!

Floris van Bommel riemen
 1. Floris Van Bommel De Belter 24.32
  -50%
  Floris van Bommel De Belter 24.32
  € 89,95 € 44,95 inkl. MwSt
 2. Floris van Bommel CFM-10075 19-06
  € 89,95 inkl. MwSt
 3. Floris van Bommel 75188/11
  € 89,95 inkl. MwSt
 4. Floris van Bommel De Belter 08.02
  € 89,95 inkl. MwSt
 5. Floris van Bommel De Belter 08.01
  € 89,95 inkl. MwSt
 6. Floris van Bommel 75055/01
  € 89,95 inkl. MwSt
 7. Floris van Bommel 75045/01
  € 89,95 inkl. MwSt
 8. Floris van Bommel 75110/02
  € 89,95 inkl. MwSt
 9. Floris van Bommel De Belter 80.00
  € 89,95 inkl. MwSt
 10. Floris Van Bommel 75166/09
  -50%
  Floris van Bommel 75166/09
  € 89,95 € 44,95 inkl. MwSt
Floris van Bommel riemen

Riemen

Floris van Bommel riemen; kwaliteit en stijl in één accessoire

Als u het merk Floris van Bommel een beetje kent, dan weet u dat wat ze maken verre van saai is en de Floris van Bommel riemen zijn dat dan ook zeker niet. Deze riemen zijn van hetzelfde kwalitatieve leer gemaakt als de schoenen van dit merk en zijn dan ook ideaal om te combineren met een paar stijlvolle instappers, veterschoenen of laarzen. Floris van Bommel maakt riemen in verschillende lengtematen. Wij helpen u met onze riemeninformatie te bepalen welke lengtemaat voor u het beste is. Met een Floris van Bommel riem kunt u overal voor de dag komen, of u nu naar het strand gaat of een trouwerij bezoekt.

Floris van Bommel riemen zijn uniek

Vabotti biedt een interessant assortiment Floris van Bommel riemen aan en u vindt daar vast een product dat aan uw wensen voldoet. Dit Nederlandse merk staat bekend om haar opvallende kleuren, interessante patronen en in het oog springende prints. Daarnaast is alles wat ze maken van uitmuntende kwaliteit en wordt dit gemaakt volgens een eeuwenoude traditie die nog steeds sterk bijdraagt aan de missie van het merk.

Riemen en andere accessoires bij Vabotti

Bij Vabotti hebben we een groot assortiment Floris van Bommel schoenen en bijbehorende accessoires. U kunt uw Floris van Bommel riemen online kopen, maar vergeet dan niet om ook de tassen te bekijken. Met deze accessoires maakt u uw outfit compleet en omdat u voor Floris van Bommel kiest, is deze vast ook net zo eigenzinnig als het merk zelf.

De perfecte match: Floris van Bommel riemen & schoenen

Floris van Bommel is één van Nederlands bekendste schoenmerken van kwaliteitsschoenen. Al sinds 1943 produceert familiebedrijf van Bommel hoge kwaliteit schoenen. De kunst van het schoenmaker vak wordt overgegeven van vader naar zoon en ondertussen staat al weer de 9e generatie van Bommels, Reynier, Floris en Pepijn van Bommel aan het roer. Alle schoenen en riemen worden ontwerpen door Floris van Bommel zelf. Net als bij de schoenen worden de riemen gemaakt van alleen de beste speciaal geselecteerde ledersoorten. De outfit van een man is pas als de schoenen matchen met een bijpassende riem.

Uitgebreide collectie Floris van Bommel riemen online

Bij vabottischoenen.nl. Vindt u een uitgebreide collectie Floris van Bommel riemen, in neutrale keuren die bij meerdere schoenen passen en speciale print riemen die specifiek bij een Floris van Bommel schoen matchen. Elk seizoen komt Floris van Bommel weer met unieke designs waarbij ook bijpassende riemen worden geproduceerd zodat er altijd een bijpassende riem bij de schoenen te vinden is. In de uitgebreide Floris van Bommel collectie vindt u schoenen voor alle gelegenheden. Niet alleen bij geklede schoenen maar op bij sneakers zijn er bijpassende Floris van Bommel riemen verkrijgbaar. Zodat elke outfit helemaal compleet gemaakt kan worden met een Floris van Bommel riem.

Floris van Bommel riemen perfect op maat gemaakt

Als de Floris van Bommel riem die u wenst niet meer op uw maat verkrijgbaar is kunnen wij grotere riemen ook op maat maken. Voor meer informatie hierover kunt u contact op nemen met onze klantenservice. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice als u twijfelt of de Floris van Bommel riem een perfecte match is met de schoen. Floris van Bommel besteld u eenvoudig online bij vabottischoenen.nl. Ook bent u van harte welkom om onze uitgebreide collectie Floris van Bommel riemen in onze van Bommel shopinshop in Breda te bekijken. De verzending en het eventueel retour zenden van Floris van Bommel riemen is kosteloos.