Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Floris van Bommel rood

  1. Floris Van Bommel 85623/07
    -50%
    Floris van Bommel 85623/07
    € 239,95 € 119,97 inkl. MwSt

Floris van Bommel rood

Floris van Bommel rood

Floris van Bommel rood

Voor schoenen van Floris van Bommel in het rood kunt u prima slagen in de Vabotti  webshop. Hier vindt u verschillende modellen zoals veterschoenen en sneakers die in het rood zijn uitgevoerd. De veterschoenen hebben een bordeaux rode kleur waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Vaak wordt de rode kleur gecombineerd met een spannende print. De sneakers daarentegen hebben een egale heldere rode kleur. Bij de veterschoenen is er ook een schitterende riem bij te bestellen die perfect aansluit op de textuur en kleuren van de betreffende rode Floris van Bommel schoenen waarop het design is gebaseerd. Bekijk de modellen in het assortiment van Vabotti.

Schoenen van Floris van Bommel impregneren

Naast de schoenen van Floris van Bommel in het rood en de bijpassende riemen, hebben we ook verschillende onderhoudssprays. Hiermee houdt u uw rode schoenen ook langer mooi. We hebben de sprays beschikbaar voor verschillende materialen dus zowel suède en (lak)leer zijn te behandelen met een spray uit ons assortiment. U bestelt het eenvoudig mee met uw schoenen.

Floris van Bommel schoenen in het rood bestellen

Hebt u een paar rode Floris van Bommel schoenen gezien die u graag aan uw garderobe toevoegt? Bestel ze dan nog voor 17:00 uur dan kunnen we uw bestelling nog dezelfde dag verzenden. U heeft het in de regel dan de volgende dag in huis. Wilt u direct van de schoenen kunnen genieten dan kunt u voor 11:00 uur bestellen en voor een kleine meerprijs de Same Day Delivery optie kiezen. In dat geval worden ze nog dezelfde dag bij u afgeleverd.