Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Floris van Bommel Schoen toebehoren

1 artikelen

Floris van Bommel 42000/01 schoenspanners van cederhout.

Floris Van Bommel AFM-10002 98-01

46,95

1 product

loader
Bezig met laden...

Het onmisbare schoenaccessoire: Floris van Bommel schoenspanner

De schoenspanner is het product dat niet mag missen bij een paar mooie Floris van Bommel schoenen. Om uw schoenen mooi te houden is het van belang dat u de juiste verzorgingsproducten en schoen accessoires gebruikt. Glad leer blijft mooi glad door ze op spanning te houden wanneer ze niet gedragen worden. Een cederhouten schoenspanner zorgt ervoor dat de schoenen hun vorm behouden door de loopplooien te verminderen. Daarnaast nemen de Floris van Bommel schoenspanners van cederhout vocht op en gaan ze nare geurtjes tegen.

De juiste Floris van Bommel schoenspanners

Zorg ervoor dat u de juiste maat Floris van Bommel schoenspanner besteld, als de schoenspanner te klein is heeft het geen zin om deze te gebruiken. Heeft u advies nodig bij de aankoop van schoenspanner? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schoenspanners zijn zeker aan te raden voor mensen die een aantal dagen achter elkaar dezelfde schoenen dragen. Schoenen hebben eigenlijk 24 uur nodig om te drogen voor het volgende gebruik. Met deze Floris van Bommel schoenspanners krijgen de schoenen toch rust.

Voorkom scheurtjes in lakschoenen door de schoenen goed op spanning te houden met een schoenspanner. Daarnaast kunt u lakschoenen goed behandelen met de Collonil lack mousse hiermee blijft het lakleer soepel.

Bestel Floris van Bommel schoenspanners online bij Vabotti schoenen

Bestel vandaag nog uw Floris van Bommel schoenspanner online bij van Bommel schoenen en zorg ervoor dat uw schoenen mooi in vorm blijven. Als uw uwe bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst dan worden de Floris van Bommel schoenspanners de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Zijn de schoenspanners niet zoals verwacht? Geen probleem je kunt de schoenspanners binnen 14 dagen kosteloos retour zenden.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp