De SALE is van start met minimaal 20% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Fred de la Bretoniere enkellaarsjes

 1. Fred De La Bretoniere 183010170 3300 Dark Brown
  -50%
  Fred De La Bretoniere 183010170 3300 Dark Brown
  € 199,95 € 99,97 inkl. MwSt
 2. Fred De La Bretoniere 183010170 34550 Brique
  -50%
  Fred De La Bretoniere 183010170 34550 Brique
  € 199,95 € 99,97 inkl. MwSt

Fred de la Bretoniere enkellaarsjes

Enkellaarsjes

Zelfverzekerd door het leven met Fred de la Bretoniere enkellaarsjes

Bij Fred de la Bretoniere staat de vrouw centraal en dat zie je duidelijk terug aan de Fred de la Bretoniere enkellaarsjes. Volgens de eigenaren van dit merk moet elke vrouw zelfverzekerd zijn en zich mooi kunnen voelen en elk paar schoenen wordt dan ook gemaakt met dat doel voor ogen. Ze besteden daarom aandacht aan verschillende smaken, stijlen en persoonlijkheden, zodat er ook een paar enkellaarsjes is dat past bij wat jij mooi vindt. Zo komt de kracht van elke vrouw naar voren, maakt het merk elke vrouw uniek en geeft het het zelfvertrouwen van iedere vrouw een flinke opkikker.

Het assortiment Fred de la Bretoniere enkellaarsjes bij Vabotti

Loopt u ons assortiment enkellaarsjes rustig door, dan ziet u dat er voor iedere vrouw een Fred de la Bretoniere enkellaarsje te vinden is. Of u nu van stoer of zacht houdt, van pittig of juist lief, u vindt bij Fred de la Bretoniere vast wat u nodig heeft. De lichtgrijze cowboylaars, bijvoorbeeld, is een uitstekende keuze als u een stoere laars wilt hebben die u net zo gemakkelijk bij een spijkerbroek als bij een rok draagt. De donkerbruine- en brique suède enkellaarsjes zijn net zo veelzijdig en maken elke outfit compleet. Zoals u van ons gewend bent zijn deze ook van de beste kwaliteit en is het draagcomfort van de Fred de la Bretoniere enkellaars ongeëvenaard.

Bestel uw enkellaarsjes online

Bij ons bestelt u uw Fred de la Bretoniere enkellaarzen probleemloos online. U heeft ze dan dezelfde dag al in huis, mocht u gebruik willen maken van onze Same Day Delivery Service.