Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gabor schoenen ballerinas

Gabor ballerina’s

De geschiedenis van het merk Gabor gaat terug tot 1919. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk dat meer dan 300 miljoen paar schoenen heeft verkocht. De bekendheid van het merk is dan ook zeer groot. De schoenen zijn van topkwaliteit in een schitterend design en met een subliem draagcomfort. Bij Vabotti hebben we de schoenen daarom ook opgenomen in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de elegante ballerina’s van dit merk.

Gabor ballerina’s collectie

De ballerina’s van Gabor hebben zogenoemde hovercraft-zolen. Een techniek dat het merk ontwikkelde waardoor het lijkt alsof u op lucht loopt. Dat komt door de luchtkamerzool die bij elke stap schokabsorberend werkt. Het gebruikte dempingschuim steunt de voet daarbij. Gabor biedt de ballerina’s in de maten 35 t/m 44 zodat u altijd een paar vindt, dat perfect past. Dat komt niet in de laatste plaats door de schoenleest die het merk in eigenhuis ontwikkelt. In ons assortiment vindt u verschillende schitterende ballerina’s met bijvoorbeeld sierlijke strikken. Uiteraard zijn er ook verschillende kleurkeuzes zodat u ze perfect kunt combineren met uw outfit.

Gabor ballerina’s online bestellen

Is de keuze gemaakt? Dan bestelt u de Gabor ballerina’s eenvoudig via de online webshop. Daarbij geldt dat bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, nog dezelfde dag worden verstuurd. Kunt u echt niet wachten dan is er ook altijd nog de Same Day Delivery optie. Kiest u daarvoor en u plaatst de bestelling voor 11:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag bezorgd! Deze dienst is enkel beschikbaar binnen Nederland.

Contact WhatsApp