Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Gabor Veterschoen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Gabor veterschoenen collectie

Met meer dan een eeuw geschiedenis is Gabor tegenwoordig niet meer weg te denken uit de schoenenmarkt. Meer dan 300 miljoen paar schoenen zijn verkocht en de naamsbekendheid van het merk is ook bijzonder hoog. Het merk heeft dit mede te danken aan het hoge draagcomfort dat de schoenen bieden. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteedt. Het begint bij de leest die Gabor zelf in eigen huis ontwikkelt. Via sacchetto- en echte-mocassinproductiewijzen worden de uiteindelijke schoenen zacht en flexibel zodat ze prettig zitten. Met technieken als de hovercraft-zool kan het draagcomfort dan nog verder verbeterd worden. De luchtkussens in de hovercraft-zool zorgt ervoor dat schokken geabsorbeerd worden. Bij Vabotti hebben we verschillende schoenen van Gabor zoals laarzen, pumps en sandeletten. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de schitterende Gabor veterschoenen.

Gabor veterschoenen assortiment

De klassieke veterschoen is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en kleuren zodat het eenvoudig te combineren is met uw garderobe. Helemaal wit is overigens ook een optie. Voor wie niet bang is om een statement te maken, zijn er ook verschillende modellen met een uitgesproken print. Sommige modellen zijn in verschillende wijdtematen beschikbaar zodat u de schoen nog beter op uw voet kunt afstemmen voor een optimaal draagcomfort. Veel schoenen zijn ook voorzien van de eerder genoemde hovercraft-zool. Kies uw favoriete paar en bestel eenvoudig en snel via de Vabotti webshop.

Gabor veterschoenen online kopen

Hebt u uw favoriete paar Gabor veterschoenen kunnen vinden? Probeer de bestelling dan nog voor 17:00 uur te plaatsen zodat we het dezelfde dag nog kunnen versturen. Kiest u voor de Same Day Delivery optie dan worden de schoenen zelfs dezelfde dag nog bij u aangeboden. Voorwaarde is wel dat het afleveradres zich in Nederland bevindt en de bestelling voor 11:00 uur wordt geplaatst.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp