De SALE is van start met minimaal 20% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Greve instappers - mocassins

 1. Greve 0200.88 003
  € 399,95 inkl. MwSt
 2. Greve 0200.88 005
  € 399,95 inkl. MwSt
 3. Greve 0200.88 004
  € 399,95 inkl. MwSt
 4. Greve 0200.88 002
  € 399,95 inkl. MwSt

Greve instappers - mocassins

Instap - Mocassin

Greve instappers-mocassins

Greve is een Nederlands merk met een ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot 1898. In meer dan een eeuw heeft het merk zich meermaals bewezen als een schoenmaker die absolute topkwaliteit levert. In 1998 werd het bedrijf hofleverancier door hun staat van dienst. Bij Greve worden schoenen nog op traditionele wijze gemaakt wat leidt tot schoenen die stuk voor stuk met passie door vakmensen zijn gemaakt. De goede reputatie begon met de productie van brogues en mocassins. De mocassins mogen daarom ook niet ontbreken in het dress- en casual segment van Greve. U vindt ze daarom ook in de Vabotti webshop.

Collectie Greve instappers-mocassins

De elegante Greve instappers-mocassins zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals een moccasin met off-road kwaliteiten in waterdicht kalfsleer zodat u met een gerust hart ook letterlijk van de gebaande paden kunt afwijken. Of kies een paar casual instappers die ultiem draagcomfort bieden en door hun tijdloze design eenvoudig te combineren zijn met verschillende outfits. Ook laten de schoenen zich eenvoudig combineren met de herenriemen van Greve. U kunt deze riemen ook bestellen vanuit de Vabotti webshop zodat u uw outfit helemaal afmaakt. Om u schoenen lang mooi te houden, kunt u ook verzorgingsproducten bestellen uit onze webshop.

Greve instappers-mocassins online kopen

Bestellen van uw paar instappers is eenvoudig en snel. Indien u voor 17:00 uur bestelt dan stelt dat ons in staat om de schoenen nog dezelfde dag te verzenden. Wilt u de schoenen dezelfde dag ontvangen dan bestelt u voor 11:00 uur en kiest daarbij voor Same Day Delivery.

Greve instapper

Dat schoenen van Nederlandse bodem ook stijlvol zijn, heeft van Bommel wel bewezen. Maar er zijn meer Nederlandse schoenenmerken waarmee u zeer stijlvol voor de dag kunt komen. Zo is het Nederlandse merk Greve ook een begrip voor de modebewuste man. Het ruim honderd jaar oude merk maakt stijlvolle en modieuze schoenen van ambachtelijke kwaliteit. Greve heeft in 1998 ook bij Koninklijke beschikking de titel van hofleverancier ontvangen. Het merk kiest nadrukkelijk voor het individu en niet voor de massa. Dat betekent dat er geen massaproductie aan te pas komt maar dat elke schoen handwerk is. Dat geldt dus ook voor de fraaie Greve instappers.

Greve mocassins

In onze webshop vindt u een mooie collectie aan Greve instappers. Greve schoenen worden gemaakt volgens een traditioneel productieproces. De schoenen worden vervaardigd door vakmensen die intern worden opgeleid volgens deze oude traditie. Greve moccasin schoenen worden van onder naar boven opgezwikt. Hierdoor loopt het bovenleer volledig door onder de schoen en stikken zij het bovenleer direct vast aan de zool. Uiteraard wordt ook het bovenwerk van de Greve Mocassin helemaal met de hand ingenaaid. In het assortiment van Van Bommel Schoenen vindt u Greve instappers in de kleuren blauw, bordeaux en zwart. Naast een normale wijdte leveren wij ook een exemplaar in K (xxx breed) waardoor het geschikt is voor een hele brede voet.

Greve mocassins via vanbommelschoenen

Instappers zijn voor veel mensen een favoriet type schoen omdat ze comfortabel zitten en eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Ideaal voor een zomerse dag waarbij slippers te casual of onpraktisch zijn. De stijvolle Greve instappers zijn eenvoudig bij Vabotti Schoenen te bestellen en hebt u in veel gevallen al de volgende dag in huis. En mocht het toch niet prettig instappen zijn kunt u de schoenen altijd binnen 14 werkdagen gratis retourneren.