De sale gaat door: Shop nu deheren- en damescollectie. 

Greve instappers - mocassins

 1. Greve 0200.88 003
  € 399,95 inkl. MwSt
 2. Greve 0200.88 005
  € 399,95 inkl. MwSt
 3. Greve 0200.88 004
  € 399,95 inkl. MwSt
 4. Greve 0200.88 002
  € 399,95 inkl. MwSt

Greve instappers - mocassins

Instap - Mocassin

Greve instappers-mocassins

Greve is een Nederlands merk met een ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot 1898. In meer dan een eeuw heeft het merk zich meermaals bewezen als een schoenmaker die absolute topkwaliteit levert. In 1998 werd het bedrijf hofleverancier door hun staat van dienst. Bij Greve worden schoenen nog op traditionele wijze gemaakt wat leidt tot schoenen die stuk voor stuk met passie door vakmensen zijn gemaakt. De goede reputatie begon met de productie van brogues en mocassins. De mocassins mogen daarom ook niet ontbreken in het dress- en casual segment van Greve. U vindt ze daarom ook in de Vabotti webshop.

Collectie Greve instappers-mocassins

De elegante Greve instappers-mocassins zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals een moccasin met off-road kwaliteiten in waterdicht kalfsleer zodat u met een gerust hart ook letterlijk van de gebaande paden kunt afwijken. Of kies een paar casual instappers die ultiem draagcomfort bieden en door hun tijdloze design eenvoudig te combineren zijn met verschillende outfits. Ook laten de schoenen zich eenvoudig combineren met de herenriemen van Greve. U kunt deze riemen ook bestellen vanuit de Vabotti webshop zodat u uw outfit helemaal afmaakt. Om u schoenen lang mooi te houden, kunt u ook verzorgingsproducten bestellen uit onze webshop.

Greve instappers-mocassins online kopen

Bestellen van uw paar instappers is eenvoudig en snel. Indien u voor 17:00 uur bestelt dan stelt dat ons in staat om de schoenen nog dezelfde dag te verzenden. Wilt u de schoenen dezelfde dag ontvangen dan bestelt u voor 11:00 uur en kiest daarbij voor Same Day Delivery.