Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Greve Veterschoen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Greve veterschoenen assortiment

Greve schoenen worden door vakmensen gemaakt die volgens de Greve-traditie intern worden opgeleid. Door intensief handwerk en oog voor detail maken zij in een proces van honderden handmatige bewerkingen de prachtige Greve schoenen. Sinds 1998 is het merk zelfs hofleverancier geworden volgens Koninklijke beschikking. De schoenmakers worden intern opgeleid in de Greve traditie. Het merk is populair onder de echte schoenenliefhebber die waarde hecht aan het traditionele vakmanschap dat in deze schoenen wordt gestoken. U vindt het resultaat van dit vakmanschap in de Greve collectie in de webshop van Vabotti. Bekijk bijvoorbeeld de schitterende veterschoenen van dit merk.

Greve veterschoenen collectie

De collectie van Greve bevat schoenen voor een nette outfit maar ook casual schoenen en sneakers. In elk segment zijn de veterschoenen vertegenwoordigd. Kies bijvoorbeeld voor een mooie suède schoen of een veterschoen met een opvallende textuur. Ook de traditionele veterschoen die volgens de mocassin maakwijze is gemaakt met waterdicht kalfsleer is uiteraard beschikbaar. We hebben een uitgebreide keuze zodat u altijd een paar vindt dat wat maakwijze en design aansluit op uw wensen. U kunt ook een herenriem van Greve bestellen die aansluit op de schoenen. Op die manier maakt u uw outfit helemaal af.

Online Greve veterschoenen kopen

U bestelt uw paar Greve veterschoenen met of zonder bijpassende herenriem eenvoudig via de webshop van Vabotti. Doet u dat voor 17:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. U kunt uw bestelling ook dezelfde dag nog ontvangen indien u de bestelling voor 11:00 uur plaatst en voor Same Day Delivery kiest.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp