Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment

Shop new arrivals! 

Enkellaarsjes

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ilse Jacobsen enkellaarsjes

Ilse Jacobsen kent u waarschijnlijk van de iconische rubberen laarzen die het merk bekend hebben gemaakt bij het grote publiek. Het Deense merk biedt ook schitterende enkellaarsjes die dezelfde smart casual/relaxed luxury uitstraling hebben in een Deens design. U vindt deze robuuste en betrouwbare schoenen uiteraard in het uitgebreide assortiment van de Vabotti webshop.

Ilse Jacobsen enkellaarsjes assortiment

Net als de hoge laarzen zijn de enkellaarzen geïnspireerd op de Deense kustplaats Hornbæk waar het merk zijn oorsprong vindt. De laarsjes zijn dan ook bestand tegen het ruigere weer en zullen de Nederlandse regenbuien ook prima doorstaan. De laarzen zijn gemaakt van 100% natuurrubber en zijn geheel pvc-vrij en ook vrij van dierlijke bijproducten. Door de geavanceerde EVA zolen zijn de schoenen ook bestand tegen temperaturen tot -40 graden. De Ilse Jacobsen enkellaarsjes zijn dus schoenen die helemaal klaar zijn voor actief outdoor gebruik. Ze helpen u probleemloos door weer en wind uw bestemming te bereiken.

Online bestellen Ilse Jacobsen enkellaarsjes

Bestel uw paar enkellaarzen via de Vabotti webshop voor een snelle levering. De verzendopties waaruit u kunt kiezen zijn standaardverzending en Same Day Delivery. Zoals de naam van de laatste optie al doet vermoeden, kunt u het in dat geval dezelfde dag nog in huis hebben. U dient uw bestelling dan wel voor 11:00 uur te hebben geplaatst. Kiest u voor standaardverzending en bestelt u voor 17:00 uur dan kunnen we de bestelling nog dezelfde dag verzenden en ontvangt u het in de regel de volgende dag in huis.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp