Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ilse Jacobsen schoenen laarzen

Ilse Jacobsen laarzen

De laarzen van het Deense merk Ilse Jacobsen zijn een waar icoon in de modewereld. De witte zandstranden en uitgestrekte duinlandschappen nabij de Deense havenstad en woonplaats van Ilse Jacobsen vormde de inspiratiebron. Ilse Jacobsen is een natuurliefhebber en trekt er graag op uit. Laarzen zijn in waterrijke en soms regenachtige omgeving bijzonder praktisch maar vaak zonder enige stijl. Dit zette Ilse Jacobsen ertoe om zelf stijlvolle en functionele laarzen te ontwerpen. De laarzen zijn zo stijlvol dat ze ook prima in de stad gebruikt kunnen worden. Wat begon als een kleine collectie handgemaakte laarzen groeide snel uit tot een internationaal merk dat in meer dan 1500 winkels in 26 landen te verkrijgen is. In Nederland bestelt u uw Ilse Jacobsen laarzen uiteraard via de webshop van Vabotti.

Ilse Jacobsen laarzen collectie

De laarzen zijn niet alleen een stijlicoon maar dus ook bijzonder functioneel en comfortabel te dragen. Ze worden met de hand in Europa gemaakt van 80% natuurrubber. Dit zorgt ervoor dat de laarzen een hoog ademend vermogen hebben. Alle regenlaarzen zijn pvc-vrij en bevatten geen dierlijke bijproducten. Het merk heeft een Never Out of Stock collectie die elk seizoen weer aangevuld wordt met nieuwe stijlen passend bij het nieuwe seizoen. De schitterende laarzen worden ook door menig beroemdheid gedragen en is een welkome aanvulling van iedere garderobe. Bestel uw paar eenvoudig en veilig via de Vabotti webshop.

Ilse Jacobsen laarzen online bestellen

Wanneer u de laarzen voor 17:00 uur bestelt, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Wilt u de Scandinavische stijliconen nog dezelfde dag in huis hebben dan kiest u voor de Same Day Delivery dienst en bestelt u voor 11:00 uur.

Contact WhatsApp