Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ilse Jacobsen Slipper

Ilse Jacobsen slippers

Ilse Jacobsen geniet grote bekendheid door haar iconische regenlaarzen. Het succes hielp van het merk Ilse Jacobsen een internationaal succes te maken. Het merk wordt nu in vele landen verkocht. De laarzen waren het startpunt voor een uitgebreide kledingcollectie waarbij functie en esthetiek hand in hand gaan. De laarzen zijn al niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Ook beroemdheden dragen de stijlvolle laarzen in de stad. Met wat warmer weer heeft u wellicht liever toch iets luchtigs aan uw voeten. Op die dagen zijn de Ilse Jacobsen slippers een aanrader. U vindt ze uiteraard in de webshop van Vabotti.

Ilse Jacobsen slippers

Als inspiratie voor de Ilse Jacobsen slippers geldt het ruige duinlandschap van Hornbæk, de woonplaats van de ontwerpster. De slippers hebben een stoere textuur van wol wat goed past bij het Scandinavische gevoel. De glitterbandje zorgen voor een frivole en zomerse look. Met de slippers heeft u een mooie allround zomerse schoen in huis waar u lang plezier van zult hebben. U bestelt de slippers eenvoudig via de webshop van Vabotti waar u uiteraard ook de rest van het assortiment Ilse Jacobsen ziet. Zo vindt u er ook de (regen)jassen en de mooie blouses die prima te combineren zijn met de slippers. Doordat Ilse Jacobsen zelf een natuurliefhebber is, staat duurzaamheid bij de productie van haar kleding ook hoog op de agenda.

Online bestellen Ilse Jacobsen slippers

Wilt u vandaag nog lekker comfortabel kunnen lopen op een paar stijlvolle Ilse Jacobsen slippers? Bestel dan voor 11:00 uur en kies als verzendoptie voor Same Day Delivery, dan kunnen we het nog dezelfde dag bij u aanbieden (mits afleveradres in Nederland is gesitueerd). Bij standaardverzending kunnen we het dezelfde dag versturen mits u voor 17:00 uur uw bestelling bij ons plaatst. In die gevallen ontvangt u uw bestelling vaak de volgende dag.

Contact WhatsApp