SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
Lodi schoenen

11 producten

 1. Lodi Marisi Apple
  € 165,00 inkl. MwSt
 2. Lodi Glaspi Oranje lila fuci
  € 195,00 inkl. MwSt
 3. Lodi Glaspi Azure oro rosado
  € 195,00 inkl. MwSt
 4. Lodi Jucal Nectar
  € 159,95 inkl. MwSt
 5. Lodi Marisi Laton
  € 165,00 inkl. MwSt
 6. Lodi Jucal Azuri
  € 159,95 inkl. MwSt
 7. Lodi Cesar-Gori P1 ginger blanco
  -50%
  Lodi Cesar-Gori P1 ginger blanco
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 8. Lodi Enzo-INO panter
  -50%
  Lodi Enzo-INO panter
  € 245,00 € 122,95 inkl. MwSt
 9. Lodi Relea 40 INO negro
  -50%
  Lodi Relea 40 INO negro
  € 225,00 € 112,95 inkl. MwSt
 10. Lodi Relea 40TP negro
  -50%
  Lodi Relea 40TP negro
  € 169,95 € 84,95 inkl. MwSt
 11. Lodi Bono negro0
  -50%
  Lodi Bono negro0
  € 159,95 € 79,95 inkl. MwSt
Lodi schoenen

11 producten

Lodi

Lodi schoenen

Het Spaanse merk Lodi werd in 1978 opgericht en groeide dankzij de schitterende ontwerpen uit tot een internationaal merk dat in meer dan 30 landen wordt verkocht. De productie vindt nog steeds geheel in Spanje plaats. In Nederland kunt u de schitterende schoenen gewoon vanuit de Vabotti webshop bestellen. We hebben schitterende elegante pumps en zomerse sandalettes die het bekijken meer dan waard zijn. Bekij dus ons schitterende assortiment en bestel vandaag nog uw paar Lodi schoenen.

Lodi schoenen collectie

Meer dan 500 nieuwe ontwerpen worden elk seizoen gemaakt waarvan enkel de beste ontwerpen resulteren in schoenen die in de collectie worden opgenomen. Het is dus ook niet zo gek dat de ontwerpen zo uiteenlopen en niet slechts een kleine variatie op een bestaand model zijn. Zo hebt u echt iets unieks in handen. Bij de productie van de schoenen komt ook nog veel handwerk kijken dat wordt uitgevoerd door vaklui die werken volgens traditionele werkwijzen en veel passie en liefde voor het vak hebben. Tot 80 mensen kunnen aan uw schoen gewerkt hebben voordat het bij u wordt afgeleverd. Niets wordt aan het toeval overgelaten en de schoenen worden met de grootste aandacht vervaardigd.

Lodi schoenen online bestellen

De schitterende vrouwelijke schoenen van het merk zijn snel en eenvoudig via de Vabotti webshop te bestellen. Doet u dat voor 17:00 uur dan kunnen we het nog dezelfde dag versturen. Ook bieden we een Same Day Delivery optie waarbij de schoenen nog dezelfde dag worden afgeleverd indien u de bestelling voor 11:00 uur hebt kunnen plaatsen.

Lodi schoenen

Elk seizoen ontwerpt het Lodi designteam maar liefst 500 paar nieuwe schoenen, waarvan uiteindelijk enkel de beste modellen een plekje weten te veroveren in de nieuwe collectie. De selectie vindt plaats op basis van de laatste modetrends en vertegenwoordigen de stijl die past bij de ‘Lodi’ vrouw. Vervolgens worden de beste modellen in productie genomen, waarbij elke schoen een complex productieproces doorloopt. Routinematige handelingen worden machinaal uitgevoerd, maar ook veel wordt nog met de hand gedaan. Hierdoor wordt elk paar Lodi schoenen met aandacht en oog voor zelfs de kleinste details vervaardigd.

Lodi schoenen – ‘Made in Spain’

Het merk Lodi gelooft dat kwaliteit en goed design essentieel zijn op het gebied van schoenen. Door pasvormen te creëren die aan de behoeften voldoen van de moderne vrouw en daarnaast enkel natuurlijk leder te gebruiken weet Lodi zich te onderscheiden van de massa. Om de kwaliteit te waarborgen wordt elke schoen voor 100% in Spanje vervaardigd. Met ruim 50 jaar aan ervaring weet dit merk als geen ander hoe je goede schoenen maakt. Inmiddels worden Lodi schoenen in ruim 30 landen verkocht en worden ze gedragen door vrouwen met allerlei nationaliteiten. De collectie bestaat uit stijlvolle modellen waarmee u zeker de show steelt. Lodi pumps zijn dan ook het perfecte accessoire om uw outfit mee af stijlen voor een feestelijke gelegenheid of avondje uit. Ook met een paar Lodi enkellaarsjes zit u altijd goed.

Lodi schoenen online bestellen bij Vabotti Schoenmode

Uw favoriete paar Lodi schoenen koopt u natuurlijk bij Vabotti Schoenmode. Zowel online als in onze winkels vindt u een uitgebreide schoenencollectie van topmerken. Wanneer u besluit de schoenen online te bestellen, doorloopt u onze eenvoudige bestelprocedure. Binnen een paar stappen heeft u uw bestelling geplaatst en kunnen wij beginnen met het inpakken van uw pakket. Voor u het weet heeft u uw nieuwe Lodi schoenen in huis!