Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lorenzi

Lorenzi schoenen

Lorenzi is een 100% made in Italy merk en maakt hoogwaardige schoenen met unieke designs. Wilt u een fashion statement maken dan zijn de schitterende Lorenzi schoenen daar uitermate geschikt voor. Innovatieve productietechnologieën gecombineerd met traditioneel handwerk zorgen ervoor dat elk paar schoenen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat begint al met de materiaalkeuze. Enkel natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit worden geselecteerd om de basis te vormen van de modieuze Lorzenzi schoenen. Elke dag verlaten 600 paar schoenen de fabriek waar 40 mensen aan gewerkt hebben. Het resultaat zijn klassieke vrijetijdsschoenen waar u mee gezien wilt worden. U kunt ze in Nederland eenvoudig via de Vabotti webshop bestellen.

Lorenzi schoenen collectie

In het assortiment van Vabotti vindt u verschillende modellen Lorenzi schoenen. We hebben sneakers, boots en veterschoenen en in elk segment vindt u unieke ontwerpen en kleuren. Met Lorenzi schoenen kunt u duidelijk uw stijl tot uiting brengen. De voering is ook altijd van echt leer gemaakt en de zolen zijn in leer en/of rubber uitgevoerd. Om uw Lorenzi schoenen ook lang mooi te houden, kunt u kiezen voor de verschillende verzorgingsproducten die wij aanbieden in onze webshop. U bestelt ze er eenvoudig bij.

Online bestellen Lorenzi schoenen

Indien u uw paar Lorezeni schoenen hebt gekozen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de schoenen in huis hebben. Bestel voor 11:00 uur en kies voor Same Day Delivery om de schoenen dezelfde dag nog te ontvangen. Bestelt u voor 17:00 uur en kiest u voor standaardverzending dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.