Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Magnanni boots

1 product

  1. Magnanni 23433 Dragonfly torba
    -50%
    Magnanni 23433 Dragonfly torba
    € 289,95 € 144,95 inkl. MwSt
Magnanni boots

1 product

Magnanni schoenen boots

Magnanni boots

Magnanni is een Spaans merk dat werd opgericht in 1954. Het uitgangspunt van het merk is het maken van stijlvolle schoenen zonder te veel poespas. Het gaat om de essentie en een hoogwaardige afwerking. De luxueuze schoenen worden nog met de hand gemaakt door echte vaklui en met de beste materialen. Het verven gebeurt ook met de hand waardoor de schoenen altijd uniek zijn. Bij Vabotti hebben we de schitterende herenschoenen ook toegevoegd aan ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de Magnanni boots.

Collectie Magnanni boots

Door het handwerk voldoen de Magnanni boots aan de hoogste eisen. De ervaring en passie die door vakkundige schoenmakers in de boots zijn gestoken, ziet u direct terug in het prachtige eindresultaat. De boots zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, bijvoorbeeld met gespen en schitterend cognackleurig kalfsleer. Naast de Magnanni boots, vindt u ook bijpassende riemen in ons assortiment die in hetzelfde type leer en kleuren gemaakt zijn als de schoenen. Hiermee maakt uw outfit helemaal af. Ook hebben we verschillende verzorgingsproducten beschikbaar om uw schoenen in perfecte conditie te houden zodat u er lang van kunt genieten. Plaats de bestelling vandaag nog veilig en eenvoudig via onze webshop.

Online bestellen Magnanni boots

De snelste verzendmethode is om te kiezen voor onze Same Day Delivery methode waarbij de schoenen nog dezelfde dag worden geleverd mits u voor 11:00 uur hebt besteld. Bij standaardverzending kan het ook snel gaan wanneer u voor 17:00 uur bestelt; dan kan het dezelfde dag nog worden verzonden. U hebt het in de regel dan de volgende dag in huis.

Contact WhatsApp