Shop New Arrivals!

Marnelli veterschoenen

4 producten

 1. Marnelli 0267 Taupe
  -20%
  Marnelli 0267 Taupe
  € 169,95 € 135,95 inkl. MwSt
 2. Marnelli Arcos Navy print
  € 159,95 inkl. MwSt
 3. Marnelli Arcos Cognac
  € 169,95 inkl. MwSt
 4. Marnelli Arcos Black
  € 159,95 inkl. MwSt
Marnelli veterschoenen

4 producten

Marnelli Veterschoen

Marnelli veterschoenen assortiment

Bij Vabotti is er geen gebrek aan schitterende topmerken. Zo hebben we bijvoorbeeld het Italiaanse merk Marnelli dat de laatste modetrends volgt. De schoenen zien er daarom schitterend uit maar het merk zorgt er ook voor dat het draagcomfort optimaal is. Dit wordt mede bereikt door het gebruik van hoogwaardige materialen. De toeleveranciers van de grondstoffen dienen aan strenge kwaliteitseisen van Marnelli te voldoen. Het merk waakt daarbij ook voor een duurzame productie. Het eindresultaat zijn prachtige schoenen die u gewoon vindt in het assortiment van Vabotti. Bekijk bijvoorbeeld de schitterende Marnelli veterschoenen.

Marnelli veterschoenen collectie

De klassieke veterschoen mag uiteraard niet ontbreken in het assortiment. Marnelli heeft een aantal schitterende exemplaren waarmee u prima voor de dag kunt komen. Kies een stijl die aansluit bij uw persoonlijke smaak of dat nu een ingetogen model is of een veterschoen met een meer uitgesproken stijl. Natuurlijk wilt u de schitterende schoenen ook lang mooi houden. Om dat de bewerkstelligen zijn verzorgingsproducten nodig die geschikt zijn voor het betreffende materiaal. Zo kunt u met een spray er bijvoorbeeld voor zorgen dat de schoenen water en vuil afstoten en daardoor langer mooi blijven. Dergelijk producten vindt u ook gewoon in onze webshop en zijn eenvoudig mee te bestellen.

Online bestellen Marnelli veterschoenen

Door voor 17:00 uur te bestellen, stelt u ons in staat om de bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Zo hebt u het vaak de volgende dag al in huis. Gaat dat u dat toch nog niet snel genoeg? Kies in dat geval voor de Same Day Delivery optie en plaats de bestelling voor 11:00 uur. In dat geval ontvangt u het nog dezelfde dag.

Contact WhatsApp