Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Meline schoenen
 1. Meline CA 700 Rosso
  -50%
  Meline CA 700 Rosso
  € 99,95 € 49,95 inkl. MwSt
 2. Meline MI 452 nero rainbow
  -50%
  Meline MI 452 nero rainbow
  € 119,95 € 59,95 inkl. MwSt
Meline schoenen

Meline

Meline schoenen voor iedere gelegenheid

Meline schoenen zijn opvallende schoenen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Met het brede aanbod in de collectie kun je de schoenen aan naar een feestje, voor elke dag of je draagt ze naar kantoor. Meline staat bekend om de Italiaanse kwaliteit en de opvallende modellen. Het merk is ontstaan toen de zoon van een schoenenmaker het traditionele werk wilde combineren met de moderne stijlen van nu. Dit zorgt voor een moderne en stijlvolle schoen die is gemaakt van de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Een goed staaltje werk aan je voeten

In onze webshop kun je een deel van de Meline collectie vinden en bestellen. Wanneer je de schoenen online besteld heb je ze snel in huis. Ook kun je langskomen bij onze winkels zodat je de collectie in het echt kunt bekijken en de schoenen kunt passen. Meline schoenen worden vervaardigd van de beste materialen en daarom zijn dit degelijke schoenen van goede kwaliteit. De opvallende modellen die je terugziet in de collectie geven deze kwalitatieve schoenen een moderne twist.

Voor iedere stijl een passende schoen

Je ziet diverse kleuren en prints terugkomen evenals opvallende modellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd wel een leuk paar kunt vinden die past bij jouw stijl. Deze schoenen zijn voor de modieuze vrouw die niet bang is om op te vallen. Om ervoor te zorgen dat je schoenen zo lang mogelijk mooi blijven kun je bij aanschaf van de schoenen een handige spray bijbestellen. Wij adviseren je graag over welke spray het beste werkt bij welke schoenen. Zo kun je jarenlang vooruit met je nieuwe paar schoenen.