Shop New Arrivals!

Mephisto slippers

2 producten

  1. Mephisto Huleda 6000 17100 1100
    € 105,00 inkl. MwSt
  2. Mephisto Helisa Twist 52003
    € 109,95 inkl. MwSt
Mephisto slippers

2 producten

Mephisto Slippers

Mephisto slippers collectie

Mephisto werd opgericht in 1965 en is uitgegroeid tot een grote speler in de schoenenindustrie. Het merk heeft verschillende onderscheidingen ontvangen en de oprichter werd zelfs geridderd in Frankrijk voor zijn verdiensten. Het merk heeft de populariteit niet enkel te danken aan de hoge kwaliteit van de handgemaakte schoenen maar ook aan het hoge draagcomfort. Zo beschikken de slippers van het merk over een uniek voetbed van kurk en zijn alle schoenen van het merk uitgerust met de innovatieve soft-air technologie dat ervoor zorgt dat u het gevoel heeft op een zacht tapijt van fluweel te lopen. Kies ook voor een paar slippers dat een schitterend design combineert met hoge kwaliteit en een ongeëvenaard draagcomfort. U vindt de Mephisto slippers in het assortiment van Vabotti.

Mephisto slippers assortiment

Door de uitgebreide keuze kunt u voor een paar zomerse slippers prima slagen in de collectie van Mephisto. We hebben slippers met mooie gespen en frivole prints en kleuren zoals een fraaie metallic look. Uiteraard kunt u ook altijd voor een ingetogen variant kiezen in een egalere kleur. Om uw nieuwe slippers lang als nieuw te houden kunt u ook verschillende verzorgingsproducten bestellen vanuit onze webshop. We hebben producten voor verschillende materialen beschikbaar.

Online bestellen Mephisto slippers

Heeft u uw favoriete paar slippers gevonden? Bestel dan vandaag nog voor 17:00 uur zodat we de slippers nog dezelfde dag naar u kunnen verzenden. Kiest u voor Same Day Delivery dan kunnen we de schoenen nog dezelfde dag laten afleveren. U dient de bestelling in dat geval voor 11:00 uur te plaatsen.

Contact WhatsApp