Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Palladium schoenen

3 producten

  1. Palladium Pampa Vebiver
    € 79,95 inkl. MwSt
  2. Palladium Pampa Rose Smoke
    € 79,95 inkl. MwSt
  3. Palladium Pampa Sahara
    € 79,95 inkl. MwSt
Palladium schoenen

3 producten

Palladium schoenen

Palladium schoenen

Palladium was van origine een bedrijf dat vliegtuigbanden produceerde. Na de Tweede Wereldoorlog zakte de vraag in. Palladium diende dus een andere markt aan te boren en gelukkig voor ons is dat de schoenenmarkt geworden. Het rubber vinden we nu terug op de kenmerkende rubberen neus van de boots. Het eerste Pampa model zag het levenslicht in 1947. De canvasschoenen zijn bijzonder robuust en functioneel waardoor ze in het Franse vreemdelingenlegioen werden gebruikt. Maar niet alleen om het functionele aspect was de schoen populair. Het ontwerp sprak veel jongeren aan waardoor het ook een icoon werd in de New Yorkse underground scene in de jaren 80. Het rebelse  karakter sloot ook aan bij verschillende muziekstromingen in de jaren 90 waarbij de schoenen toen ook in leer beschikbaar kwamen. Tegenwoordig telt de collectie vele verschillende modellen die u natuurlijk eenvoudig bestelt via de Vabotti webshop.

Palladium schoenen collectie.

Niet alleen het design met de rubberen neus was nieuw, het merk kwam in 1991 met een van de eerste eco-vriendelijke schoenenlijnen op de markt en was zijn tijd daarmee ver vooruit. Deze schoenen waren gemaakt van organisch katoen. Het merk Palladium staat voor het ontdekken van de wereld wat voortkomt uit de vliegindustrie waar het in begon en voor het kiezen van uw eigen weg. De schoenen zijn daarom altijd populair geweest onder jongeren waar rebellie en het bewandelen van nieuwe ongebaande paden een haast natuurlijk proces is. Kies ook voor een paar functionele en iconische Palladium schoenen. U kunt daarnaast ook eenvoudig verzorgingsproducten mee bestellen voor uw schoenen om ze nog langer mooi te houden.

Palladium schoenen online bestellen

Bij Vabotti kiest u tussen de Standaard verzendmethode en de Same Day Delivery methode. Bij eerstgenoemde kunnen wij de schoenen dezelfde dag versturen mits voor 17:00 uur besteld. In het geval van Same Day Delivery kunnen wij de schoenen nog dezelfde dag leveren, in dat geval dient u voor 11:00 uur te bestellen.

Palladium: Al 60 jaar schoenen van kwaliteit

In 1920 is Palladium opgericht ten eerste als fabrikant van vliegtuigbanden. Palladium schoenen zijn meteen herkenbaar aan de dikke rubberen zool. Deze rubberen loopzool hebben de schoenen al sinds sinds het allereerste model dat in de Palladium fabriek 60 jaar geleden werd gemaakt. Deze rubber zool is extreem duurzaam net zoals bij de oorspronkelijke vliegtuigbanden en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. De Palladium schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Deze collecties kunt u online en in de winkels van Vabotti Schoenen vinden.

De Palladium boot

In de collectie vindt u al jaren de populaire canvas schoenen van Palladium. Zoals het model Pallabrouse met een omslag en het model pampa high beide herkenbaar aan de kenmerkende rubber zool. De boots van Palladium is al jaren hetzelfde, maar elke jaar wordt de canvas boot weer opgefrist met nieuwe kleuren en wassings. Ook al blijft het model het zelfde, zo raakt u nooit uitgekeken op de schoenen van Palladium. In de winter worden er Palladium schoenen gemaakt met een extra voering zodat u ook in de winter kunt genieten van het comfort van deze boots.

Schoenen van Palladium betalen met Afterpay

Zowel de dames- als de herencollectie schoenen van Palladium zijn online te koop bij Van Bommel Schoenen. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u de Palladium schoenen betalen met Afterpay: achteraf betalen. Met deze betaalmethode hoeft u pas te betalen als u de schoenen thuis heeft ontvangen. Mochten de schoenen niet naar wens zijn dan kunt u deze binnen 14 dagen kosteloos retour zenden. Bij ons hoeft u nooit lang op uw nieuwe schoenen te wachten: Als u op werkdagen voor 17:00u de Palladium schoenen besteld dan worden deze dezelfde dag al verzonden.

 

Contact WhatsApp