Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment

Shop new arrivals! 

Pallabrouse

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Palladium klassieker

Palladium begon in 1921 als een bedrijf dat vliegtuigbanden produceerde maar na de Tweede Wereldoorlog dwong de markt hen ertoe het over een andere boeg te gooien. In 1947 resulteerde dit in de eerste Pampa schoen van Palladium. Het was ontwikkeld voor het Franse Vreemdelingenlegioen. De schoen voldeed aan veel eisen die aan deze schoenen werden gesteld. Het waren stevige schoenen die waterafstotend waren zodat ze niet al te nat werden en wanneer dat gebeurde zorgde het canvasmateriaal ervoor dat het snel weer droogde. De schoenen waren ook lekker licht en de rubberen zool dempte de schokken bij het lopen. De schoen was dus bijzonder functioneel maar werd ook populair als fashion item in de decennia en werd een waar icoon.

Palladium Pallabrouse

De Palladium Pallabrouse heeft veel weg van deze klassieke Pampa maar dan met extra sierlijke stiknaden. Dit model komt elk seizoen weer terug in het assortiment in nieuwe wassingen en kleuren. Het is uitgegroeid tot een van de populairste modellen van het merk. De schoen is zowel voor heren als dames beschikbaar. U bestelt het eenvoudig via onze webshop. Indien u nog geen geschikte verzorgingsproducten in huis heeft om de schoenen te onderhouden dan kunt u dit ook eenvoudig mee bestellen.

Online bestellen Palladium Pallabrouse

Wilt u ook een moderne schoen die gebaseerd is op een oude klassieker? Bestel uw gewenste paar dan via onze webshop. Doet u dit voor 17:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Een nog snellere optie is onze Same Day Delivery, daarbij worden de schoenen dezelfde dag nog geleverd indien u voor 11:00 uur hebt besteld.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp