Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Piola

Panama Jack Piola

Een van de schitterende modellen van Panama Jack is de Piola. Panama Jack is een Spaans merk waarbij sinds de oprichting in 1989 alle schoenen in Spanje worden gemaakt waaronder ook de Piola laars. De schoenmakers van Panama gebruiken hun passie en vakmanschap in combinatie met hoogwaardige materialen om schitterende schoenen te maken die lang meegaan. Aan de Piola is dit vakmanschap ook af te zien. Net als de andere modellen van Panama Jack zijn ze te bestellen via de webshop van Vabotti.

Panama Jack Piola met warme voering

De Panama Jack Piola is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Elke Piola heeft een 6,5 cm hoge hak en een heerlijke warme voering. Daardoor zijn de laarzen bijzonder comfortabel tijdens de koude herfst- en winterdagen. Er zijn uitvoeringen in leer of nubuck. Om deze materialen ook goed te beschermen tegen vuil en vocht hebben we verzorgingsproducten die u mee kunt bestellen, die geschikt zijn voor verschillende materialen. Zo houdt u de schoenen langer als nieuw. U bestelt deze producten eenvoudig mee met uw schoenen.

Panama Jack Piola online bestellen

Om ook de heerlijke warme Piola’s snel in huis te hebben, bestelt u voor 17:00 uur want dan stelt dat ons in staat om de laarzen nog dezelfde dag te verzenden. Naast de standaardverzending hebben we ook een Same Day Delivery optie waarbij we de Piola’s dezelfde dag nog kunnen leveren. De schoenen dienen dan voor 11:00 uur besteld te worden en het afleveradres dient zich in Nederland te bevinden.

Contact WhatsApp