Shop New Arrivals!

Panama Jack slippers

4 producten

 1. Panama Jack Salman C17
  € 119,95 inkl. MwSt
 2. Panama Jack Shirley B10 Oro
  € 119,95 inkl. MwSt
 3. Panama Jack Salman C14
  € 119,95 inkl. MwSt
 4. Panama Jack Salman C7 Grass Marron
  € 119,95 inkl. MwSt
Panama Jack slippers

4 producten

Slippers

Panama Jack slippers

Vanaf 1989 maakt Panama Jack in de originele werkplaats handgemaakte schoenen vanuit het Spaanse Elche. Kwaliteit en draagcomfort staan daar hoog in het vaandel. De hele productie vindt plaats in Spanje met hoogwaardige materialen. Panama Jack maakt verschillende type schoenen zoals veterschoenen, boots, sandalen en meer. Zo vindt u ook de Panama Jack slippers in het assortiment van Vabotti terug. Bekijk de collectie en bestel vandaag nog een mooi paar slippers van dit Spaanse kwaliteitsmerk.

Panama Jack slippers collectie

De moderne slippers van Panama Jack hebben een flexibele slipvrije loopzool van rubber waardoor het goed schokken kan absorberen. Door het voetbed dat gemaakt is van met leer bekleed kurk wordt dat nog verder versterkt. Daarnaast is het licht van gewicht en heeft het als voordeel dat het zich anatomisch naar de voet vormt. Met deze slippers kunt u dus met een gerust hart een lange wandeling maken zonder last te krijgen van vermoeide voeten of pijnlijke gewrichten. Er zijn verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen en ook kunt u eenvoudig verzorgingsproducten mee bestellen om uw Panama Jack slippers lang mooi te houden. Deze sprays helpen uw slippers te beschermen tegen vuil en vocht.

Panama Jack slippers online bestellen

Wordt er mooi weer voorspeld en wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van uw Panama Jack slippers, bestel dan voor 11:00 uur en kies voor Same Day Delivery. In dat geval kunnen we de slippers nog dezelfde dag leveren. Bij de standaard verzending geldt dat bestellingen voor 17:00 uur geplaatst, nog dezelfde dag worden geleverd.

Contact WhatsApp