Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paul Green schoenen laarzen

Paul Green laarzen

Paul Green maakt al ruim 30 jaar handgemaakte schoenen die lang meegaan door de hoge kwaliteit van materialen en het vakmanschap van hun schoenmakers. Daarnaast beschikken de schoenen over een tijdloos design waardoor ze prima te combineren zijn met huidige en toekomstige outfits. Bekijk bijvoorbeeld de elegante Paul Green laarzen die u uiteraard eenvoudig bestelt vanuit de Vabotti webshop. Bekijk welke modellen er beschikbaar zijn en bestel vandaag nog.

Collectie Paul Green laarzen

De laarzen hebben een vrouwelijke elegantie en zijn natuurlijk erg praktisch tijdens frisse herfst- en winterdagen. Veel van de laarzen hebben ook een heerlijk warme voering. Er zijn verschillende stijlen van stoere zwarte laarzen met gespen, laarzen met reptielenoptiek of neutrale laarzen in een aardse kleur. Bekijk onze webshop om te zien welke modellen momenteel verkrijgbaar zijn en kies uw favoriete paar. Welke uitvoering u ook kiest, er is altijd een verzorgingsproduct voor handen dat geschikt is voor het materiaal van de schoen en dat u, indien gewenst, bij kunt bestellen om de schoenen te beschermen tegen vuil en vocht.

Online bestellen Paul Green laarzen

Wanneer de keuze op een paar is gevallen, kan de bestelling worden geplaatst. Bij Vabotti kunt u kiezen uit standaardverzending en Same Day Delivery. Bestelt u via de standaardmethode dan worden de laarzen nog dezelfde dag verzonden. Bij Same Day Delivery worden de laarzen nog dezelfde dag bezorgd zoals de naam al aangeeft. U dient de bestelling dan wel voor 11:00 uur te plaatsen en het afleveradres dient in Nederland te zijn.

Contact WhatsApp