Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paul Green 3102

Paul Green

Paul Green is een Duits merk met een hoofdkantoor in Oostenrijk. De schoenen van dit merk worden gemaakt van natuurlijke materialen en de productie vindt volledig in Europa plaats. Kwaliteit staat voorop waardoor het schoenen zijn die lang meegaan. De modieuze schoenen blinken uit in elegantie en de Paul Green 3102 is daar een goed voorbeeld van. Deze schoen en vele anderen van dit merk en andere topmerken zijn uiteraard gewoon te bestellen via de Vabotti webshop.

Paul Green 3102

De ballerina is uitgevoerd in taupe suède met op de neus een klein strikje. Het contrefort van suède en de leren voetbed zorgen voor een hoog draagcomfort. De Paul Green 3102 is in verschillende kleuren beschikbaar. Welke kleur u ook kiest, u houdt de schoen langer mooi door ze regelmatig te impregneren met een vuil- en waterafstotende spray. Deze verzorgingsproducten zijn ook te bestellen vanuit onze webshop. Zo hebben we ook een spray die geschikt is voor het suède van deze schoen. U bestelt deze eenvoudig mee met uw bestelling.

Online bestellen Paul Green 3102

Om de schoenen snel in huis te hebben, bestelt u via onze Same Day Delivery verzendmethode. Wanneer u in dat geval voor 11:00 uur bestelt dan worden de Paul Green 3102 ballerina’s nog dezelfde dag geleverd mits het afleveradres zich in Nederland bevindt. Hebt u wat meer geduld dan kunt u ook voor de standaard verzendoptie kiezen. Bij standaardverzending kunnen we de schoenen nog dezelfde dag versturen mits voor 17:00 uur besteld, zodat u ze in de regel de volgende dag in huis heeft.

Contact WhatsApp