Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Pertini Chelsea boots

3 producten

  1. Pertini 30961 Teos Black Marin
    € 269,95 inkl. MwSt
  2. Pertini 30961 Cedro sydney mor
    € 269,95 inkl. MwSt
  3. Pertini 32068 Arce
    € 279,95 inkl. MwSt
Pertini Chelsea boots

3 producten

Pertini schoenen chelsea boots

De Donna Carolina enkellaarsjes mogen niet ontbreken in jouw schoenencollectie

Ben jij al bekend met de Donna Carolina enkellaarsje? Wanneer jij op zoek bent naar een mooi paar enkellaarsjes voor deze herfst, dan moet je eens kijken naar de geweldige ontwerpen van de Donna Carolina enkellaarsjes bij Vabotti. Onze winkel is gevuld met een zorgvuldig geselecteerde selectie aan laarzen. Zo kunnen wij met alle zekerheid zeggen dat wij alleen de beste van de beste modellen aanbieden aan onze klanten. Neem vooral de tijd om lekker door het gehele assortiment te snuffelen. Wij zijn er van overtuigd dat je gegarandeerd bij ons slaagt in het vinden van mooie enkellaarsjes voor de winter.

Echte Italiaanse kwaliteit

Ben jij benieuwd naar waar de Donna Carolina enkellaarsjes voor staan? Ieder merk heeft zijn eigen achtergrondverhaal en werkt met een unieke visie. Dit geldt ook voor Donna Carolina. Het merk is in 1950 opgericht in de buurt van Venetië. Dankzij deze geweldige omgeving werd de oprichter direct geïnspireerd door de kunst en cultuur om zich heen. Het is daarom ook dat Donna Carolina staat voor het overbrengen van de verhalen van het Venetië gebied. Op de dag van vandaag is het merk de wereld aan het overnemen. Het is geliefd bij vele, mede dankzij door de geweldige smaak en uitstekende kwaliteit. Neem de schoenen mee voor een wandeling door het park of voor een dagtochtje naar de stad. Je hebt gegarandeerd comfortabele voeten wanneer je deze schoenen gebruikt.

Bestel jouw Donna Carolina enkellaarsjes bij Vabotti

Ben jij overtuigd van de geweldige kwaliteit die de Donna Carolina enkellaarsjes hebben en wil je ze zelf graag uittesten? Dan is het tijd om op onze website te zoeken naar het beste model voor jou. Wij bieden snelle service aan. Heeft u de schoenen voor 17:00 besteld? Dan kan je genieten van levering op de volgende werkdag. Ook is het mogelijk om makkelijk de schoenen te retourneren binnen 21 dagen. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende maten uittesten.

Contact WhatsApp