Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Sandals Factory sandalen

2 producten

 1. Sandals Factory M7473 Nero
  -50%
  Sandals Factory M7473 Nero
  € 99,95 € 49,95 inkl. MwSt
 2. Sandals Factory M6505 black
  -50%
  Sandals Factory M6505 black
  € 119,95 € 59,95 inkl. MwSt
Sandals Factory sandalen

2 producten

Sandals Factory schoenen sandalen

Sandals Factory sandalen zijn comfortabel en modieus

Heeft u een nieuw paar sandalen nodig, dan moet u ons assortiment Sandals Factory sandalen eens bekijken. Dit Italiaanse merk maakt stijlvolle en modieuze sandalen voor hem en haar en deze zitten als gegoten. Met deze sandalen gaat u op vakantie, u draagt ze tijdens een middagje winkelen of bij een bezoekje aan het terras. Deze zomerse schoenen zijn ontworpen voor de modieuze man en vrouw, met veel aandacht voor comfort en kwaliteit. Ze blijven vele zomers mooi.

Ons assortiment Sandals Factory sandalen

Selecteer in ons aanbod heren- of damesschoen het merk Sandals Factory en u ziet direct dat ons aanbod voor iedereen wat heeft. Er zijn gesloten en open sandalen, met of zonder klein hakje en Sandals Factory maakt ook slippers en badslippers. Het is dus zeker de moeite waard om deze even door te nemen, voor als u op vakantie gaat of als u gewoon een comfortabele, stijlvolle en frisse schoen nodig heeft voor als het warme weer aanbreekt.

Uw sandalen snel in huis

Bestel uw Sandals Factory sandalen bij onze webwinkel. Daar ziet u het hele assortiment en profiteert u van een aantal grote voordelen. Zo is de verzending gratis en kunt u ook voor achteraf betalen kiezen. Bevallen uw sandalen niet, of is er iets anders mis, dan is retourneren ook kosteloos als u dat binnen 3 weken doet. Wij verwachten dat dat niet nodig is, want met een paar sandalen van Sandals Factory om aan te trekken, kan uw zomer niet meer stuk.

Contact WhatsApp