Winkelen op afspraak is nu mogelijk! Bel of mail voor een afspraak. Lees hier meer.

Scotch & Soda instappers

  1. Scotch & Soda 20773-671 5587
    € 139,95 inkl. MwSt

Scotch & Soda instappers

Instapper

Scotch & Soda instappers

Scotch & Soda is een Nederlands merk dat al sinds midden jaren 80 actief is in de modewereld. Recenter (2019) is de keuze om ook schoenen toe te voegen aan het assortiment. Scotch & Soda wordt internationaal verkocht in vele landen en in Nederland natuurlijk ook via de Vabotti webshop. Daar vindt u een overzicht van alle schoenen van het merk waaronder de Scotch & Soda instappers.

Scotch & Soda instappers

Instappers zijn haast onmisbaar in elke kledingkast. Ze zijn comfortabel en erg veelzijdig doordat ze zich eenvoudig laten combineren met zowel jeans als jurkjes. Ze zijn natuurlijk ook lekker eenvoudig aan en uit te trekken. Voor een paar met een eigentijds modern en hip design, kunt u prima slagen met een model van Scotch & Soda. Zo hebben we een model van ponyhaar met luipaardprint. Wilt u een paar dat u ook op kantoor kunt dragen dan hebben we ook mooie gladleren loafers met leuke details die ook prima in uw vrijetijd te dragen zijn. Om uw instappers lang mooi te houden, hebben we ook verzorgingsproducten die u eenvoudig mee kunt bestellen.

Scotch & Soda instappers online bestellen

Scotch & Soda instappers bestelt u natuurlijk via de Vabotti webshop om ze snel te ontvangen. Om ze dezelfde dag al aan de voeten te hebben, bestelt u voor 11:00 uur en kiest u voor Same Day Delivery. U kunt de instappers dan dezelfde dag nog verwachten. Maar onze standaardverzending is zeker niet traag want wanneer u voor 17:00 uur bestelt en deze optie kiest, dan versturen we het nog dezelfde dag. U ontvangt het in dat geval vaak de volgende dag in huis.