Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spinnaker

Sebago Spinnaker

Sebago is een Amerikaanse merk dat ontstond in 1946 in Maine waar het begon met een loafer die nu nog op dezelfde wijze wordt gemaakt als bij het ontstaan van het bedrijf. In de jaren 70 werd het merk groot door de Docksides (bootschoenen) die een praktisch alternatief vormden voor de canvasschoenen uit die tijd. De Spinnaker is een kleurrijke tegenhanger van de bootschoenen. De schoen werd heel populair in Zuid-Frankrijk en veroverde zo de rest van Europa. Zowel de bootschoenen als de Sebago Spinnaker kunt u eenvoudig bestellen via de Vabotti webshop.

Sebago Spinnaker kleurrijke casual schoen

De schoenen van Sebago worden nog steeds met de hand genaaid door echte ambachtslieden. Vaak zijn dat de zonen en dochters van eerdere werknemers! Zo wordt de kennis en kunde van generatie op generatie overgedragen en kunt u dus nog steeds genieten van het vakwerk van deze schoenmakers. De Spinnaker is een kleurrijke verschijning waarbij de schoen uit twee verschillende kleuren bestaat. De voering en binnenzool zijn beiden van leer en de schoenen beschikken over een vetersluiting. Bekijk het model in onze webshop waar u tevens verzorgingsproducten vindt om de schoenen mee te kunnen onderhouden.

Sebago Spinnaker online bestellen

Ook de Sebago Spinnakers bestelt u eenvoudig online via de Vabotti webshop. Kies voor Same Day Delivery wanneer een snelle levering belangrijk voor u is. Bestelt u voor 11:00 uur via deze optie dan bezorgen we nog dezelfde dag. Bij de voordeligere standaardverzending worden de Spinnakers nog dezelfde dag verzonden. Zo hebt u ze vaak de volgende dag in huis.

Contact WhatsApp