Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Think boots

Think boots

Think is een merk dat haar eigen weg gaat. Dit doet het al 20 jaar lang met succes. De schoenen van dit merk zijn altijd op een ecologische wijze vervaardigd waardoor het afwijkt van het gros van de overige schoenenmerken. U vindt de collectie van Think in de webshop van Vabotti. Bekijk bijvoorbeeld eens de Think boots.

Think boots collectie

Voor Think is een schoen een manier om uw individualiteit te benadrukken. Met een paar Think boots geeft u niet alleen aan dat u een verantwoorde productiewijze belangrijk vindt maar ook stijl en comfort. De handgemaakt boots zijn een eyecatcher en zorgen ervoor dat u pijnloos een lange tijd kunt lopen door de perfecte fit. Het draagcomfort wordt niet enkel gerealiseerd door het orthopedische ontwerp maar ook door het materiaal. Bij Think gebruikt men plantaardig gelooid leer waar zo min mogelijk chemicaliën bij worden gebruikt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het ademend vermogen, de elasticiteit en gladheid van de schoenen wordt verbeterd. Wel hebben de schoenen iets meer onderhoud nodig door het gebrek aan chemicaliën tijdens de productie. Bijpassende onderhoudsproducten vindt u in de Vabotti webshop. In de collectie Think boots zijn vele verschillende modellen te vinden. Van half hoog tot hoog en in verschillende kleuren en patronen zodat er altijd een model is dat bij uw stijl aansluit.

Think boots online bestellen

Hebt u een paar gezien dat uw goedkeuring kan wegdragen? Dan hoeft u enkel nog na te denken over de verzendmethode. Wilt u de snelst mogelijke optie? Kies dan voor Same Day Delivery. Bestelt u in dat geval voor 11:00 uur dan ontvangt u het paar dezelfde dag nog. Indien u voor de voordeligere standaardoptie kiest, dan versturen we het nog dezelfde dag mits voor 17:00 uur besteld.