Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Think slippers
  1. Think 82321 97
    -49%
    Think 82321 97
    € 85,00 € 42,95 inkl. MwSt
Think slippers

Slipper

Think duurzaam

Wanneer u graag uw eigen pad kiest, dan is Think echt een merk dat bij u zal passen. Dit merk volgt niet blind de modetrends maar kiest voor een eigen koers. Zo maakt het al vanaf het begin op ecologische wijze hun schoenen. Tegenwoordig is duurzaam natuurlijk erg hip maar bij Think waren ze daar al veel langer mee bezig. Zo werkt het merk met plantaardig gelooid leer maar ook houden ze de transportroutes zo kort mogelijk. De schoenen van het merk zijn natuurlijk te bestellen bij de Vabotti webshop. Bekijk bijvoorbeeld eens de Think slippers in ons assortiment.

Think slippers

Naast de duurzame productie, besteedt het merk ook veel aandacht aan draagcomfort. De designs zijn gebaseerd op orthopedische en anatomische inzichten. Wat ook bijdraagt aan het draagcomfort is het gebruik van soepel materiaal van hoge kwaliteit. Ook de slippers lopen daardoor heerlijk. Design hoeft niet te lijden onder een duurzame productie en een focus op hoog draagcomfort zoals de collectie van Think bewijst. Zo hebben we Think slippers met leuke zomerse tropische prints waarmee je prima voor de dag kunt komen zowel op esthetisch als ethisch vlak.

Think slippers online bestellen

Via de Vabotti webshop zijn de schoenen eenvoudig te bestellen. U kunt kiezen voor onze standaardverzending waarbij we de schoenen nog dezelfde dag verzenden indien uw bestelling voor 17:00 uur bij ons binnen is. We hebben daarnaast voor een meerprijs nog een snellere methode in de vorm van onze Same Day Delivery optie. Bestelt u in dat geval voor 11:00 uur dan ontvangt u de Think slippers nog dezelfde dag.

Think slippers

Think maakt unieke slippers waarbij de nadruk ligt op het draagcomfort. De pasvorm van de Think schoenen zijn gebaseerd op anatomische en orthopedische inzichten. Naast het draagcomfort vindt Think ook de duurzame productie van hun schoenen erg belangrijk. Dat vinden tegenwoordig wel meer bedrijven maar bij Think is dit zeker geen marketingpraatje. Het merk is al 20 jaar bezig met de duurzame productie van schoenen. Volgens strikte ecologische normen vindt de productie van Think schoenen plaats. Zo weten zij zeker dat de productie niet ten koste gaat van mens en natuur. Dit eigenzinnige merk dat zijn eigen weg gaat, is ook te vinden via de Authorised Vabotti Shop op vabottischoenen.nl. Zo kunt u hier bijvoorbeeld uw Think slippers online kopen.

Think slipper in vele uitvoeringen

De Think slippers heeft rubberen loop zool en is te verkrijgen in vele aanstekelijke vrolijke kleuren en tropische prints. Modellen waar je dus blij van wordt. Omdat het een Think slipper betreft, weet u ook dat de schoen van mooie natuurlijke leersoorten is gemaakt en perfect is gevormd naar uw voet. Wilt u dit zelf ondervinden door de slippers eerst eens te komen passen? Dat kan, vul dan het formulier in op onze website en we houden ze apart zodat u ze kunt komen passen in een van de Vabotti winkels in Breda. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekijk de locaties en openingstijden op de website.

Think slippers online kopen

De Think slipper is de ideale keuze voor een mooie warme dag. Bestellingen vanaf 50 euro bezorgen wij gratis. Op de bestelpagina vindt u ook onderhoudsproducten voor uw Think slippers die u eenvoudig aan uw bestelling kunt toevoegen. Bekijk ook onze collectie van fraaie accessoires waar u bijvoorbeeld een mooie Think tas kunt vinden die mooi matcht met uw schoenen.