Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Think veterschoenen
  1. Think 82100 54
    -50%
    Think 82100 54
    € 169,95 € 84,95 inkl. MwSt
Think veterschoenen

Veterschoen

Think veterschoenen

Soms heeft een schoenenmerk een naam dat meteen de visie van het bedrijf verbeeldt, dat is bijvoorbeeld het geval bij Think. Dit merk denkt na en maakt eigen keuzes zonder hersenloos achter modetrends aan te lopen. Dat begon al 20 jaar gelden toen het merk ervoor koos om op ecologische wijze schoenen te produceren. Zo maakt het merk zo min mogelijk gebruik van schadelijke chemicaliën en wordt er ook rekening gehouden met de lengte van de transportroutes. In Nederland bestelt u de schoenen eenvoudig via de Vabotti webshop. Bekijk de collectie in ons assortiment.

Draagcomfort van Think veterschoenen

Alle ethische voordelen van de schoenen terzijde, wilt u er natuurlijk wel prettig op kunnen lopen. Zowel het hart als de voeten moeten zich er prettig bij voelen. Bij Think zijn ze zich daar ook ter degen van bewust en ontwerpen ze hun collectie op basis van anatomische en orthopedische principes. Daarbij zijn de Think veterschoenen uitgerust met een uitneembaar voetbed zodat u ook uw eigen steunzool kunt gebruiken. Of verleng de levensduur door een oude zool door een nieuwe te vervangen. Om de schoenen lang mooi te houden, kunt u ook terecht in onze webshop voor verschillende verzorgingsproducten.

Think veterschoenen online bestellen

Bestel de schoenen en eventuele onderhoudsproducten via de Vabotti webshop en we zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk uw kant op komt. Bestelt u voor 17:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag via onze standaard verzendmethode. Daarnaast hebben we nog een Same Day Delivery methode waarbij we de schoenen nog dezelfde dag kunnen leveren indien voor 11:00 uur besteld.